ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor, Selçuklu Belediyespor engelini de aştı

Bostanlıspor, Selçuklu Belediyespor engelini de aştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor, Selçuklu Belediyespor engelini de aştı

Türkiye 3. Basketbol Ligi lideri Bostanlıspor Konya temsilcisi Selçuklu Belediyespor'u yenerek, 4'te 4 yaptı, yenilmezlik ünvanını sürdürdü.

Halkapınar Spor Salonu'nda hakemlerin geç gelmesiyle 1 saat 15 dakika geç başlayan karşılaşmaya hızlı başlayan Bostanlıspor, ilk periyodu 24-15 önde tamamlarken soyunma odasına da 39-32 önde girdi. Üçüncü çeyrekte Konya temsilcisi biraz kıpırdanarak son bölüme girilirken farkı 6 sayıya indirse de (56-50) maçın kalan bölümünde oyuna ağırlığını koyan Bostanlıspor maçtan 18 sayı farkla 77-59 galip ayrıldı.

Bu galibiyetle ligde dörtte dört yaparak liderliğini sürdüren Bostanlıspor’da Onur Kentli 17 sayı-4 ribaunt-4 asist ile maçın en skorer ismi olurken; Oğulcan Sevim 15 sayı-8 ribaunt-1 asist, Sercan Tülek 10 sayı-3 ribaunt-3 asist, Serhat Doğanay 9 sayı-11 ribaunt, Kaan Bekat 6 sayı-2 ribaunt-1 asist, Cem Bozok 5 sayı-9 asist-1 ribaunt, Evren Yenice 5 sayı-2 ribaunt-1 asist, Aras Bekat 3 sayı-2 ribaunt, Yiğit Evren 3 sayı, Erdinç Gül 2 sayı-2 ribaunt, Mert Aykutluğ 2 sayı-2 ribaunt ile galibiyete katkı verdiler.

Serkan Ergüven:''Yolumuz daha çok uzun''

Karşılaşma sonrasında Bostanlıspor Basketbol Şube Başkanı Serkan Ergüven şu açıklamayı yaptı:

‘’Henüz sadece 4’te 4 yaptık. Yolumuz daha çok uzun. Bunun 11’de 11’i; 22’de 22’si ve şampiyonluğu var… Teknik ekip ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Her maç üstüne koyarak devam ediyorlar. Adım adım ilerleyerek hedefimize ulaşacağız. Tüm camiamız bu takıma sahip çıkmalı ve destek olmalı’’ dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Diniz: Yalı'daki tesisleri kaptırmayalım
Sonraki Haber İZBAN hattına düşen cipte 4 kişiden biri yaralandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?