ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Rotary'den yılın meslek ödülü

Karşıyaka Rotary'den yılın meslek ödülü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Rotary'den yılın meslek ödülü

Karşıyaka Rotary Kulübü yılın meslek hizmetleri ödülünü Mordoğan'da harabeye dönen okulu Etnoğrafya ve Tarih Evi'ne dönüştüren Müesser Aktaş'a verdi.

Kaya Prestij Otel'de gerçekleşen törende Müesser Aktaş'ın doğum günü de kutlanırken duygusal anlar yaşandı. Ödülünü Karşıyaka Rotary Kulübü Başkanı Barış Kaşka'nın elinden alan Müesser Aktaş, "Doğup büyüdüğüm Mordoğan'daki bu okul binası 1928 yılında Kazım Dirik tarafından yapılmıştı. Ben de orada okudum. 1970'li yıllarda kullanılmaz hale geldi. Harabeye döndü. Binayı yeniden restore edip köyüme hediye ettim. İçindeki eşyaları 20 yıldır biriktiriyordum. Bu müze köye yeni bir ivme kazandırdı. Birçok sosyal etkinlikler yapılıyor" diye konuştu.

Karşıyaka Rotary Kulübü Başkanı Barış Kaşka ise "Kulüp olarak biz yöremizin tarihine kültürüne ve değerlerine sahip çıkan Müesser Aktaş'ı ödüllendirmekten gurur ve mutluluk duyuyoruz. Kendisi hem sahip olduğu binayı korumuş hem de etnoğrafik ürünlerle zenginleştirmiştir. Burası halka malolmuş bir etkinlik alanı haline geldi" dedi. Törene Müesser Aktaş'ın kardeşi Zeynep Sürer, kızı Tülin Bozkurt, oğlu Ahmet Aktaş, torunu Oğulcan Aktaş ve gelini Yüksel Aktaş da katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Okullarda Atık İlaç Toplama Yarışması başladı
Sonraki Haber “Hayata Uzanan El siz Olun”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?