ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka protokolü vatandaş ile iletişimi konuştu

Karşıyaka protokolü vatandaş ile iletişimi konuştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka protokolü vatandaş ile iletişimi konuştu

Karşıyaka’daki kamu, özel kurum ve kuruluşları ile siyasi parti yöneticilerini bir araya getiren aylık toplantıda 1 Kasımgenel seçim süreci, muharrem ayı, ülkemiz ve dünyadaki gelişmeler ele alındı.

Ekim ayı toplantısı, Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Hastanesi’ninev sahipliğinde İzmir Vilayetler Evi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Hastanesi Merkez Müdürü Prof.Dr. Namık Çevik birer konuşma yaptılar.

Prof. Dr. Çevik Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Hastanesi’nin kuruluş amacını, hastanedeki çalışmalar hakkında bilgi vererek, Karşıyakalılara, İzmirlilere 7 gün 24 saat hizmet verdiklerini söyledi.

Kaymakam Yücel ise 1 Kasım seçim sürecinde yapılması gerekenleri ve muharrem ayının anlam ve önemine değinerek, ülkemiz ve dünyadaki gelişmelerin ilişkilerimizde daha hassas davranılması gerektiğini belirterek şunları söyledi.  ”Hizmetlerimiz esnasında ilişkilerimizi Karşıyaka şartlarını, dünya şartlarını da göz önünde bulundurarak ayarlamamızda fayda var. Beraber çalıştığımız sevk ve idare ettiğimiz arkadaşlarımızın da çalışmalarını, tempolarını, ilişkilerini, içinde bulunduğumuz dönemi göz önünde bulundurmalarının faydalı olacağını düşünüyorum”dedi.

Karşıyaka’da bulunan İzmir Vilayetler Evi’ndeki toplantıya Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Hastanesi Merkez Müdürü Prof.Dr. Namık Çevik, Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Gülay, Tersane Komutanı Deniz Albay Tünay Susmuş,Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mümtaz Erdoğan, Karşıyaka Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Mal Müdürü Ülkü Uğur, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmail Emetli, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, Gediz Elektrik Karşıyaka- Bayraklı Müdürü Halil Avcı, SGK Müdürü Tuncel Dağdelen, Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş, Öğretmenevi Müdürü Erol Büyükhan, Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Zakir Kılıç, Yamanlar Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Aygüler, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Emre Sağdıç, Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Murat Işıl, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Musa Yelek, İng Bank Karşıyaka Şube Müdürü Burçin Hızlı Kahraman, Vakıf Bank Karşıyaka Şube Müdürü Hakan Günay, Özel Havajet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, MHP İlçe Başkanı F. Ufuk Öztürk, siyasi partilerden üyeler ve diğer kurum yöneticileri katıldı.

Türkiye'de bir ilk olarak bilinen, 4 yıldır her ay düzenlenen Karşıyaka'da kahvaltıda buluşma toplantıları, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmeyi, Karşıyaka’ya yeni atanan özel ve kamu kurum, kuruluş yöneticilerinin tanışmaları için iyi bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.  Karşıyaka’nın sorunları ve çözüm yolları üzerinde görüşmelerin yapıldığı toplantının oldukça verimli olduğu belirtiliyor.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi'nin bütçesi 225 Milyon Lira
Sonraki Haber Pınar KSK Yönetimi: Türkiye’de rakipsiz Avrupa'da sayılı olduğumuzu herkese göstermiş bulunuyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?