ANA SAYFA > SPOR > Pınar KSK Yönetimi: Türkiye’de rakipsiz Avrupa'da sayılı olduğumuzu herkese göstermiş bulunuyoruz

Pınar KSK Yönetimi: Türkiye’de rakipsiz Avrupa'da sayılı olduğumuzu herkese göstermiş bulunuyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar KSK Yönetimi: Türkiye’de rakipsiz Avrupa'da sayılı olduğumuzu herkese göstermiş bulunuyoruz

Pınar Karşıyaka yönetimi, Euroleague organizasyonu hakkında bilgilendirme mesajı yayınladı. Mesaj şöyle:

"Sevgili Karşıyakalılar;

Son Şampiyon Pınar Karşıyaka olarak, Euroleague’e katılacağımız kesinleştiğinde, Halkapınar Spor Salonu ve Karşıyaka Arena Euroleague ekibi tarafından değerlendirildi. Halkapınar Spor Salonunun seyirci kapasitesi yüksek olmakla beraber parkeden çatıya dek eksikleri ve dezavantajları çok fazla idi. Bizler de çok sınırlı süre, teknik ekibimizin tercihi ve Karşıyaka Arena’nın seyirci baskısı avantajı sebebiyle Arenamıza yoğunlaştık. Arena’nın Euroleague tarafından kabul edilmesi için gerekli işlerin listesi oluşturuldu :

-Karşıyaka Arena’nın, koltuk kapasitesinin 5000’e çıkartılması,

-Skorbord yazılımında güncelleme yapılması,

-Salon ışıklarının arttırılması,

-Salona yeni ses düzeni kurulması,

-Parke zeminde iyileştirmeler yapılması,

-Soyunma odalarının yeniden döşenmesi,

-Kombine kartlara ait bölümlerin belirlenmesi ,

-Kombine kartların basımı ve satılması,

-Tüm koltukların numaralandırılması, biletlerin numaralı olarak basılması,

-VIP koltuklar için yeni alan açılması, mevcut vip koltukların daha kullanışlı olanlarla değiştirilmesi,

-Basın tribününde iyileştirmeler yapılması,

-Biletsiz girişleri engellemek için kamera sistemi, el terminalleri, bariyerler ve yeni turnikeler yapılması,

-Salonda yapılacak işlerin finansmanı vb,

Tüm bu işlerin, evimizde oynayacağımız ve organizasyonun açılış karşılaşması olan Barcelona maçından önce yetiştirilmesi gerekmekteydi.

Basketbol Şube Yönetimi olarak ilk toplantımızda, komiteler oluşturarak, görev bölümü yaptık. Daha önce yer almadığımız ve tamamen kendine has kurallarla yönetilen bu organizasyonun açılış maçını Karşıyaka’ya layık şekilde oynatabilmek için yaklaşık üç ay boyunca yoğun mesai harcadık. Yaptıklarımızla, Euroleague yönetimini ikna ettik. Bu süre zarfında, Karşıyaka Belediyesi ihtiyaçlarımıza hep olumlu yaklaştı. Salonda gerekli iyileştirmeleri yaptı veya yapmamıza izin verdi.

Öte yandan, Büyük Karşıyaka Taraftarı’nın kombine kartlara gösterdiği ilgi tüm zamanların rekoru oldu.

Barcelona karşısında taraftarın müthiş desteği ve oynadığımız basketbol ile basketbol severlere unutulmaz bir gösteri sunduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bilinçli basketbol severlerden oluşan taraftarımızla, Türkiye’de rakipsiz Avrupa'da sayılı olduğumuzu herkese göstermiş bulunuyoruz.

Ancak, hala eksiklerimiz bulunmaktadır. Salon yanında devam eden alışveriş merkezi inşaatı dolayısı ile yaşanan trafik ve otopark sorununun, inşaatın bitimiyle çözüleceğini öngörmekteyiz. Arena çevresindeki aydınlatmanın arttırılması için Belediyemizden bir kez daha destek istedik. Artan kombine kart adedi karşısında, tribün kombinesi sahiplerinin daha hızlı ve rahat girişi için deplasman tribünü kapısına da turnike sistemi kurulmaktadır. Deplasman seyircisi olmayan maçlarda kombine kart sahipleri bu kapıyı da kullanabileceklerdir. Karşıyaka Arena için yeni olan numaralı bilet uygulamasının, Büyük Karşıyaka Taraftarınca kısa sürede benimsendiği gözlenmekle beraber, zaman zaman kombine kart sahiplerine ait koltuklara biletli misafirler de oturmaktadır. Bunu engelleyebilmek adına önümüzdeki maçlarda kombine kapılarının bilet kapılarından daha önce açılması sağlanacaktır. Bu konuda kombine kart sahiplerinden ricamız; mümkünse, numara alışkanlığı yerleşene dek maçlara biraz daha erken gelmeleri ve hatalı oturanlardan koltuklarını talep etmeleridir. Ancak, koltuğu terk etmeyen olursa, tartışmaksızın güvenlik personelinden yardım istemelerini bekliyoruz. Bir diğer eksikliğimiz de salonda hiçbir surette fazla seyirci olmamasına rağmen yerlerini sahadan uzak bulan taraftarın koridor demirlerinde ve merdivenlerde maç izlemeye çalışmasıdır. Önümüzdeki maçlarda, kulübün ceza almaması ve arkada kalan taraftarın maçı izleyebilmesi için güvenlik personeli daha titiz davranacaktır. Ancak, taraftarın otokontrolü ve yardımı tüm uygulamaların kilit unsurudur. Bu konuda sizlerin sağduyusuna inanıyoruz.

Sonuçta; Pınar Karşıyaka ailesi olarak, Dünya'nın ikinci büyük basketbol organizasyonunun, salonumuzda oynanan açılış maçından, yüzümüzün akıyla çıktığımız için sevinçliyiz. Üstelik, bu ligin önemli takımlarından biri karşısında net bir galibiyet almamız sevincimizi ikiye katlamıştır. Euroleague’in değişmez takımı olabilmek için çalışmalarımız aralıksız sürecektir. Bu yolda Koçumuza, teknik kadromuza, sporcularımıza ve Büyük Karşıyaka Taraftarına güvenimiz sonsuzdur.

Bizim daha çok hayalimiz var ! "

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka protokolü vatandaş ile iletişimi konuştu
Sonraki Haber Sertel, balıkçıları dinledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?