ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Protokolü madde bağımlılığının tehlikesini konuştu

Karşıyaka Protokolü madde bağımlılığının tehlikesini konuştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Protokolü madde bağımlılığının tehlikesini konuştu

Karşıyaka’daki kamu ile özel kurum ve kuruluş yöneticilerini bir araya getiren aylık toplantı da " madde bağımlılığının tehlikesi " konusu ele alındı.

Türkiye'de bir ilk olarak bilinen Karşıyaka'da düzenlenen kahvaltıda buluşma toplantıları, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmeyi, Karşıyaka’ya yeni atanan özel ve kamu kurum, kuruluş yöneticilerinin tanışmaları için iyi bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.

Toplantıda her geçen gün tehlikesi artan madde bağımlılığı üzerinde duruldu. Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, milletin evlatlarını kendilerine teslim ettiğini, teslim edilen evlatların başkasına teslim edemeyeceklerini belirterek, son günlerde adını anmak istemediği uyuşturucunun gençleri zehirlemekle kalmadığını, ölümlerine yol açtığını, bunu önlemek için her kurumun üzerine düşen görev ve sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini söyledi. Kaymakam Yücel sözlerine şöyle devam etti. “Okul kantinlerimiz sürekli denetim altında. Öğrencilerimizin kötü alışkanlıklardan korumak, sağlıklı beslenmelerini sağlamak zorundayız. Adını söylemek istemediğim bu maddeyi bir defa kullanan kullanmaya devam ediyor. Çok tehlikeli bu maddeyi hepimiz çevremize anlatmamız gerekiyor. Karşıyaka’da bu tehlike için her türlü önlemi almış bulunmaktayız. Arkadaşlarımız görev ve sorumluluk anlayışı içerisinde çalışmalarını sürdürüyor.”  Öğrenci velilerinden, okul aile birliklerinden destek beklediklerini de sözlerine ekleyen Kaymakam Yücel, vakti müsait velilerin sabah akşam demeden okullara yardım ve destekte bulunmalarını istedi.

Atakent Sakız Restoran’da düzenlenen kahvaltılı toplantıya, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Süleyman Manka, İzmir Tersane Komutanı Deniz Albay Tünay Susmuş, Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, Yamanlar Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Aygüler, Sağlık Müdür Dr. Yıldıray Çığırgil, Halk Sağlığı Sorumlu Hekimi Dr.Emre Sağdıç, Tapu Sicil Müdürü Demircan Koç, PTT Karşıyaka Şube Müdürü Abdullah Sarıboğa, Tarım Gıda Hayvancılık Şube Müdürü Mustafa Erkan, Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş, Orman İşletme Müdürü Yasin Yaprak, İNG BANK İzmir Bölge Müdürü İnanç Türkmen, Karşıyaka Şube Müdürü Burçin Hızlı Kahraman katıldı.
 

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yerelde büyüme, yerelde kalkınma
Sonraki Haber Karşıyaka kupaya penaltılarla veda etti: 4-5

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?