ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka kupaya penaltılarla veda etti: 4-5

Karşıyaka kupaya penaltılarla veda etti: 4-5

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka kupaya penaltılarla veda etti: 4-5

Karşıyaka 60 dakika 10 kişi oynadığı; normal süresi ve uzatma bölümü 1 1 sona eren maçta Altay'a penaltı atışlarında 4-3'lük skorla mağlup olarak kupaya veda etti...

Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanırken; ikinci yarıda dakikalar 58'i gösterirken Karşıyaka'da kaleci Behram doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Karşılaşmanın 86. dakikasında Altay, Tahir Kurt ile 1-0 öne geçerken 90+3'te Juninho harika bir gol atarak maçı uzatmalara götürdü. Uzatma bölümünda de iki takım birbirlerine üstünlük kuramadı ve seri penaltı atışlarına geçildi.

Altay, penaltı atışları sonrasında rakibine 4-3 üstünlük sağlayarak adını bir üst tura yazdırdı.

Maç Öncesi

Karşıyaka'da Teknik Direktör Yusuf Şimşek, ilk 11'de Ahmet, Mehmet Yiğit ve Cenk'ten vazgeçmezken, Kahe, Juninho ve Berkan yedek soyundu. Cezalı Rıdvan ile Servan forma giyemedi. Loriya, Onur Alkan ve Mehmet Sıddık kadroya alınmazken; Shukurov, Ofoedu, Can, Onur Okan, Mustafa, Yenal ve Mehmet Ayaz ilk 11'de şans buldu. Aykut, Deniz, Ali ve Ramazan ise yedek soyundu.

Karşıyakalı taraftarlar kapalı tribünü, Altaylılar da kendilerine ayrılan 495 kişilik bölümü doldurdu. Maraton ve kale arkası tribünlerinde yer yer boşluklar göze çarptı. Balkon tribünü ise açılmadı. PTT 1. Lig'de uygulanan Passolig sistemine tepki göstermeleri nedeniyle maçlara gitmeyen yeşil-kırmızılılar İzmir derbisinde takımlarını yalnız bırakmadı. Mücadeleyi 5 binin üzerinde taraftar takip etti.

İki takım taraftarları arasında karşılaşma öncesi ve esnasında Fair-Play rüzgarları esti. Önce Karşıyaka taraftarları, sonra Altaylılar, iki takım futbolcularını el ele tribünlere davet etti. Maçın ilk yarısında Altaylı taraftarlarla emniyet güçleri arasında gerginlik yaşandı. Siyah-beyazlı taraftarların biletleri olmasına rağmen maça geç geldikleri için içeri alınmamaları nedeniyle giriş kapısını kırdıkları öğrenilirken, polis olaya biber gazıyla müdahale etti. Karşıyakalı taraftarlar da güvenlik güçlerine tepki gösterdi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Protokolü madde bağımlılığının tehlikesini konuştu
Sonraki Haber Hep seni sevdim...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?