ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü'nde kuyruk yok oldu

Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü'nde kuyruk yok oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü'nde kuyruk yok oldu

Karşıyaka İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde kuyrukların yok olması ve işlerin anında yapılması Karşıyakalıları sevindirdi.

Uzun kuyrukların oluştuğu, zaman zaman sert tartışmaların yaşandığı Karşıyaka İlçe Nüfus Müdürlüğünde son aylarda kuyrukların bitmesi karşısında derin nefes alan ve işlerini kolaylıkla halleden Karşıyakalılar, müdür ve çalışanlara da güler yüzlü hizmet anlayışından dolayı da teşekkür ediyorlar.

Karşıyaka’ya birkaç ay önce atanan ve yeni düzen getirerek vatandaşlarla iç içe olarak sorunları çözen müdür Ertuğrul Öcek, “Bizim görevimiz vatandaşa en iyi, en sorunsuz ve en seri şekilde hizmet etmek. Çalışmalarımızı bu prensip üzerine kurduk ve güler yüzle vatandaşa hizmet vermeye devam ettik. Geldiğimde uzun kuyruklar vardı. Mesai arkadaşlarıma bunların en kısa zamanda aşılacağını, aşacağımızı söyledim. Belki inanmadılar ama çok kısa sürede bunu başardık. Şimdi hizmet anında oluyor. Vatandaşın mutlu olması bizim ve devletimizin mutluluğudur” dedi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Mert Algan'ın 'Doğum Günü' zirvede…
Sonraki Haber Akhisar’ın meşhur katmeri Karşıyaka’da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?