ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyakalı Mert Algan'ın 'Doğum Günü' zirvede…

Karşıyakalı Mert Algan'ın 'Doğum Günü' zirvede…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Mert Algan'ın 'Doğum Günü' zirvede…

Karşıyakalı pop sanatçısı Mert Algan peş peşe yayınlanan Sosyal Medya ve Doğum Günü klipleriyle zirvede yerini aldı.

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Korolarında solist ve korist olarak görev yapan, sahnede başarılı performansıyla büyük takdir toplayan Mert Algan, “Amacım Karşıyakalı bir sanatçı olarak Türk Pop Müziği Dünyasında önemli bir yere gelmek” dedi.
Karşıyaka Sanat Derneği’nde korist ve solist olmanın sahne hayatına önemli katkı sağladığını ve şef TRT Sanatçısı Erol Gönüldaş ile çalışmanın kendisini müzikte birkaç adım öne çıkardığını belirtti. Genç şarkıcı Karşıyaka Haber’e şunları söyledi:
“Amacım merdivenleri teker teker ve istikrarlı bir şekilde çıkarak Türkiye’de adı iyi, şekilde duyulan bir ses sanatçısı olmak. Bunun için de çalışmalarımı doğru insanlar ile devam ettiriyorum. Karşıyaka Sanat Derneği’nin Türk Sanat Müziği Korosu oluşturması ve şefliğe Erol Gönüldaş’ı getirmesiyle birlikte benim de önüm açıldı. Müzik ve solfej bilgim arttı. Daha cesaretle sahne alıyor ve şarkılarımız söylüyorum. Sosyal Medya ile Doğum Günü kliplerimin zirvede yer bulmasıyla çok mutlu oldum. Şimdi hedefim solu bir konser vermek. Bunun için de girişimlerim devam ediyor. Karşıyaka Sanat Derneği’nde başkanımız Avni Erboy başta olmak üzere bana büyük destek verilmesinden son derece mutlu oluyor ve cesaretleniyorum.”   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yıldız Yapıcı vefat etti
Sonraki Haber Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü'nde kuyruk yok oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?