ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Müftülüğü 15 Temmuz etkinliği düzenledi

Karşıyaka Müftülüğü 15 Temmuz etkinliği düzenledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Müftülüğü 15 Temmuz etkinliği düzenledi

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Karşıyaka’da etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

Karşıyaka İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinlikte Karşıyaka Müftülüğü Yaz kuran Kursu öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışmasında dereceye girenler ödüllendirdi. Ödülleri Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Saffet Köse verdi.
Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler yaptığı açılış konuşmasında; 15 Temmuz 2016 tarihinde tarihimizin karanlık gecelerinden birini yaşadıklarını belirterek şunları söyledi. “15 Temmuz 2016 tarihinde tarihimizin karanlık gecelerinden birini yaşadık. Yıllarca yüce dinimizi istismar ederek insanları aldatan Fetö terör örgütü devletimiz işgale kalkıştı. Bu hain işgal girişimine, milletimiz birlik beraberlik içinde engel oldu. Ülkemiz karanlığa gömülmekten kurtuldu. Bu acı tecrübe gösterdi ki yüce dinimizi istismar edenlere karşı duyarlı ve uyanık olunmalı, insan aklını, kişiliğini sorgulamaksızın başkasına teslim etmemeli, Dinimizi sahih kaynaklardan doğru bir şekilde öğrenmeli, Allaha kulluk yerine kendine kul ve köle olmaya çağıranlara asla itibar etmemeli. Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle şehitlerimizi ve gazilerimizi, Cumhuriyetimizin kurucusu Aziz Atatürk’ü rahmet ve şükranla anarken, ülkemizi hain terör ve şiddet belasından muhafaza eylesin Yüce Rabbimden diliyorum” dedi.
Etkinliğe Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Saffet Köse, Karşıyaka İlçe Müftüsü İsa Gürler, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Metin Yalçın, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli, Karşıyaka İlçe Tarım Müdürü Bülent Üngör, Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kâmil Karadeniz de katıldı.


 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Muay Thai’de kürsüyü hedefliyor
Sonraki Haber Bostanlıspor ile Kızılay Karşıyaka 15 Temmuz için el ele…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?