ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor ile Kızılay Karşıyaka 15 Temmuz için el ele…

Bostanlıspor ile Kızılay Karşıyaka 15 Temmuz için el ele…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor ile Kızılay Karşıyaka 15 Temmuz için el ele…

Bostanlıspor’un minik futbolcuları 15 Temmuz Milli Beraberlik ve Demokrasi Günü etkinlikleri kapsamında Kızılay’ın minik futbolcularıyla özel bir gösteri maçı yaptı.

Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Futbol Sahasında oynanan karşılaşmada dostluk ön plana çıktı ve taraflar berabere kaldı. 
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Bostanlıspor Kulübü’nün jestiyle minik futbolcuların bu anlamlı günü sahada dostluk maçı yaparak kutladıklarını ifade ederek şöyle dedi:
“15 Temmuz Milli Beraberlik ve Demokrasi Günü etkinlikleri kapsamında Bostanlıspor Kulübü’nün alt yapısındaki minik futbolcuları bu anlamlı gün için bir müsabaka tertip etti. Geleceğin Kızılaycılarına ve Bostanlıspor Kulübü Başkanı Sayın Avni Erboy’a teşekkür ederim.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Müftülüğü 15 Temmuz etkinliği düzenledi
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?