ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Muay Thai’de kürsüyü hedefliyor

Bostanlıspor Muay Thai’de kürsüyü hedefliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Muay Thai’de kürsüyü hedefliyor

Bostanlıspor MuayThai Ege Bölge Şampiyonası için iddialı hazırlanıyor.

Atatürk Stadı Boks Salonu’nda 31 Temmuz- 1 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan “15 Temmuz Şehitleri Anma Ege Bölge Muay Thai Şampiyonasına”na antrenör Aytaç Uyanıker yönetiminde hazırlanan Bostanlısporlu sporcuların hedefi kürsüye çıkmak.   
Minik ve yıldız erkek-kadın sporcuların katılacağı şampiyona için çalışmalarını Gode Cengiz Spor tesislerinde sürdürdüklerini ifade eden Aytaç Uyanıker, “sporcularımızı ringe öncelikle tecrübe kazanmaları ve ardından da madalya kazanmaları için çıkaracağız. Bostanlıspor tüm branşlarda olduğu gibi Muay Thaide de iddialı. Geçmişte Türkiye Şampiyonlukları kazanan kulübümüze yeni başarıları da eklemek en büyük amacımız” dedi.
Uyanıker, MuayThai, Kick Boks branşlarında çalışmaların Gode Cengiz Tesislerinde hafta sonları devam ettiğini ifade ederek, “Karşıyakalıları çalışmalarımıza bekliyoruz. Bize 0 544 735 1912 numaralı telefondan ulaşabilirler” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Halk Eğitim 15 Temmuz anısına sergi açtı
Sonraki Haber Karşıyaka Müftülüğü 15 Temmuz etkinliği düzenledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?