ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Halk Eğitim 15 Temmuz anısına sergi açtı

Karşıyaka Halk Eğitim 15 Temmuz anısına sergi açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim  15 Temmuz anısına sergi açtı

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü’nde “15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Sergisi” açıldı.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, 15 Temmuz 2016 tarihi ülkemiz açısından milli ve manevi duyguların zirve yaptığı gün olduğunu ifade etti. Geçen yıl olduğu fgibi bu yıl da sergiyi açtıklarını ve halkın gezerek milli duygularını üst seviyeye çıkardıklarını ifade ederek, şöyle dedi:
“Bugün ulusal egemenliğe, bağımsızlığa karşı yapılan darbe girişimine karşı durmak amacıyla halkımız gözünü kırpmadan kendisini namlulara siper etti. Çok canlar yandı, çok evlere kor düştü. 250 kahraman evladımızı kaybettik. Milleti ayakta tutan içine düştüğü zor zamanlarda halkın gösterdiği kahramanlık ve başarılardır.  Milletimizi ve devletimizi tehdit eden bu başarısız darbe girişimin unutulmaması; milletimizin milli birlik ve beraberlik bilincinin yaşatılması için Karşıyaka Halk Eğitim  Merkezi ve ASO Müdürlüğümüzün ana binasında 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Köşesi oluşturduk, sergimizi halkımızın ziyaretine açtık.”
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Neptün Soyer'den Sosyal Dayanışma Ekonomisi ve Kooperatif vurgusu
Sonraki Haber Bostanlıspor Muay Thai’de kürsüyü hedefliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?