ANA SAYFA > MEDYA > Karşıyaka en yeni güzellik salonuna kavuştu

Karşıyaka en yeni güzellik salonuna kavuştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka en yeni güzellik salonuna kavuştu

Karşıyaka’nın en yeni güzellik salonu Begüm Özel Beauty, Bostanlı’da açıldı.

Sahipliğini Karşıyaka Belediye Başkan yardımcısı Murat Özel’in eşi Begüm Özel’in yaptığı güzellik salonun açılışına başta Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar olmak üzere Karşıyaka’nın önde gelen pek çok ismi katıldı.

Davetlilere ikramların yapıldığı ve canlı müziğin yer aldığı açılış etkinliği sıcak görüntülere sahne oldu. Güzellik salonunun açılış kurdelesini kesen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Ülkemizdeki olayların giderek çirkinleştiği bu günlerde hepimizin güzelliğe ihtiyacımız var. Mustafa Kemal Atatürk kadınlara hep çok değer vermiştir. Ben de ekonominin giderek kötüleştiği bu günlerde risk alarak kadınlara hizmet için bu merkezi açan arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

Cengiz Topel caddesi üzerindeki Sayıt Apartmanı’nda hizmete başlayan Begüm Özel Beauty güzellik salonunda kadınlara son teknoloji aletlerle hizmet verilecek. Merkeze gelen kadınlar porselen makyaj, cilt bakımı, masaj, vücut şekillendirme, selülit tedavisi, çatlak tedavisi, ipek kirpik, epilasyon, cilt gençleştirme ve sıklaştırma, leke tedavisi ve microblading hizmetlerinden yararlanabilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cihat Kora'da muhteşem Cumhuriyet kutlaması...
Sonraki Haber MHP'li Tanrıkulu: Mücahitler müteahhit oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?