ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Eğitim Birsenliler'den halka, ayran börek ikramı

Karşıyaka Eğitim Birsenliler'den halka, ayran börek ikramı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Eğitim Birsenliler'den halka, ayran börek ikramı

Karşıyaka Eğitim Birsen Sendikası Temsilciliği tarafından Konak Meydanındaki demokrasi nöbetindeki vatandaşlara ayran ve börek ikram edildi.

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine sokaklara çıkan vatandaşlar ile birlikte 20 gündür demokrasi nöbeti tutan Karşıyaka Eğitim Birsen Sendikası Temsilciliği, meydandakilere börek ve ayran ikram ederken onlar ile birlikte nöbet tutmaya devam ediyor.

Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi İzmir'de de demokrasi nöbeti sürüyor. 15 Temmuz gecesinde darbe girişimine karşı koymak için sokaklara dökülen vatandaşlar, 20 gündür Konak meydanını boş bırakmıyor.

Karşıyaka Eğitim Birsen Sendikası temsilciliği tarafından demokrasi nöbetindeki vatandaşlara ayran ve börek dağıtımında, sendikanın Karşıyaka Temsilcisi Ayhan Kuran, il başkan yardımcısı, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, okul müdürleri ve Eğitim Birsen İzmir İl yöneticileri katıldı.

Eğitimciler “Sayın Cumhurbaşkanımız meydanlardan ayrılın” demedikçe meydanlardan ayrılmayacaklarını söylediler.



Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mustafa İduğ: Türkiye, otomotiv sanayi ile büyüyor
Sonraki Haber Menderes Devlet Hastanesi'nin temeli kazılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?