ANA SAYFA > İZMİR > Menderes Devlet Hastanesi'nin temeli kazılıyor

Menderes Devlet Hastanesi'nin temeli kazılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Menderes Devlet Hastanesi'nin temeli kazılıyor

Menderes’in 50 yıllık hayali olan devlet hastanesi için çalışmalar başladı. Temelin kazılmaya başlandığı alanda Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da incelemede bulundu.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun seçim vaatleri arasında yer alan ve ilçenin 50 yıllık hayali olan devlet hastanesinin yapımına başlandı. 75 yataklı devlet hastanesi için temel kazma işlemi gerçekleştiriliyor. 500 günde tamamlanması planlanan hastane ile Menderes’in önemli bir ihtiyacı karşılanmış olacak.

Vatandaşımızın mutluluğu her şeye değer

Devlet hastanesiyle ilgili açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “  Yaptırmış olduğumuz anketlerde vatandaşlarımızın yüzde 85’inin en büyük hayali, en büyük isteği Menderes’e devlet hastanesinin kazandırılmasıydı.  Menderes’te doğmuş büyümüş biri olarak benimde en büyük hayalim ilçemizin en büyük eksiklerinden olan devlet hastanesinin kazandırılmasıydı. Biz kendi mutluluğumuzla mutlu olamıyoruz çünkü biz insanlarımızın mutluluğundan mutlu olmayı kendimize düstur edinmişiz. Bu düstur ile hareketle göreve geldiğimiz andan itibaren vatandaşlarımızın en büyük hayalini gerçekleştirmek için canla başla çalıştık ve emeğimizin karşılığını aldık” dedi.

2018’de hizmette

Devlet hastanesinin temelinin kazılmaya başlandığını müjdeleyen Başkan Soylu, “ 50 yıldır hayalini kurduğumuz devlet hastanesi için yapamaz dediler, yalan dediler, milleti kandırıyor dediler, hayal dediler. Tüm söylenenlere kulağımızı tıkayarak sadece işimize odaklandık ve bugün geldiğimiz noktada Menderes Devlet Hastanesi’nin temeli kazılmaya başlandı. İhale süreci 500 gün olan hastanemizin inşaatı inşallah 2017 sonu itibari ile bitmiş olacak. 2018 yılının ilk çeyreğinde de Menderesli hemşehrilerime hizmet vermeye başlayacak. 75 yataklı tam teşekkülü devlet hastanesi ile artık vatandaşlarımız başka ilçelere hastaneye gidip gelmek derdinden kurtulacak. Hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Eğitim Birsenliler'den halka, ayran börek ikramı
Sonraki Haber Babet Modasında Son Nokta

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?