ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Divan Kurulu'nun yeni başkanı Cihan Büyükoral...

Karşıyaka Divan Kurulu'nun yeni başkanı Cihan Büyükoral...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Divan Kurulu'nun yeni başkanı Cihan Büyükoral...

Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu bu akşam yapıldı ve 3 adayın yarıştığı, 159 divan kurulu üyesinin oy kullandığı, seçimi kulübün eski başkanlarından Cihan Büyükoral kazandı.

Divan Başkanı Sadrettin İşçimenler'in açış konuşmasından sonra Kulüp Başkanı Ali Erten kulübün son zamanlardaki, mali durumu ile ilgili olarak divan üyelerini açıklayıcı bilgiler verdi... Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde Cihan Büyükoral'ın listesi 73 oy, Sadrettin İşçimenler'in listesi 58, Seyhan Evlioğlu'nun listesi 28 oy aldı...
Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni Divan Kurulu şu isimlerden oluştu:
Cihan Büyükoral, İskender Mesudiyeli, Ferruh Ergezen, Halil Zeki Osma, Volkan Alposkay, Arif Dökel, Mehmet Nazif Uyar, Şakir Çetin Babaoğlu, Oktay Yeşil, Sadrettin Babürhan ve Metin Havacıkan.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dört parti el ele verdi!
Sonraki Haber Kaf Kaf'ta haftalar sonra yüzler güldü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?