ANA SAYFA > İZMİR > Dört parti el ele verdi!

Dört parti el ele verdi!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dört parti el ele verdi!

Anadolu Birliği Derneği ve Anadolu Birliği Federasyonu üyesi 10 milletvekili adayı Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikasında düzenlenen bir aday tanıtım toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıda barış mesajları verildi. 4 Siyasi partinin adayları kol kola fotoğraf çekti. Anadolu Birliği genel başkanı Erhan Kahraman, “Aday arkadaşlarımızdan barış ve kardeşlik içerisinde ülke menfaati için çalışmalarını bekliyoruz” dedi.

Anadolu Birliği üyesi ve yöneticisi 4 siyasi partiden 10 milletvekili adayının tanıtıldığı geniş katılımlı toplantı tarihi havagazı fabrikasında gerçekleşti.  AK Parti’den milletvekili adayı olan Veysel Güldoğan, Zerrin Kara, Fevzi Bayram, CHP’den Murat Bakan, MHP’den Murat Koç, Nimet Uygar, HDP’den Mülkiye Birtane ve Recep Aydemir aday tanıtımının ardından toplu fotoğraf çektirdi. AK Parti Milletvekili adayı Necip Kalkan rahatsızlığından, MHP Mardin milletvekili adayı Behlül Murat Maral ise il dışında olmasından dolayı toplantıya katılamadı.

ANADOLU BİRLİĞİ SİYASETE ÇOK ÖNEMLİ İSİMLER KAZANDIRDI

Toplantının açılış konuşmasını yapan Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Erhan Kahraman, “2003 yılından bu yana Anadolu Birliği Genel başkan ve yöneticilerin çabalarıyla İzmir iş dünyasına ve siyasete önemli bireyler kazandırılmıştır. 4 siyasi Parti’den milletvekili adayının olması Anadolu Birliği’nin ne kadar demokratik bir sivil toplum kuruluşu olduğunun sembolüdür.  Bugün Anadolu Birliği üyesi milletvekili arkadaşlarımız burada. Adaylarımızın Barış ve kardeşlik içerisinde ülkenin bütünlüğünü sağlayacak çalışmalar yürüteceğine gönülden inanıyoruz. Aday arkadaşlarımızın yolları şimdiden açık olsun” dedi.

BALKAN ANADOLU DERNEĞİ’NDEN TEBRİK

Balkan Anadolu Birliği Başkanı, “Anadolu Birliği’ni tebrik ediyorum. Temsil makamında her partiden milletvekili adayı çıkarması çok önemli. Bu başarıyı kutluyorum. Koçali Al başkanım ve derneğimizin eş başkanı Niyazi Gültekin’le birlikte çok güzel işler yaptık. 2011 yılında Urfa’ya gittik ve 5 bin kişiye konser verdik. 2013 yılında Diyarbakır’a gittik, barış kardeşlik mesajı verdik. Bu süreçte Koçali başkanım hep yanımda oldu kendisine teşekkür ediyorum." dedi

ASLA VE ASLA KAVGA ETMEDİK

Anadolu Birliği onursal başkanı Koçali Al, “2003 Türkiye’sinde bugünkü Türkiye’nin resmini gördük. Diğer partilerden arkadaşlarla el ele verdik ‘Ulu Çınar’ dediğimiz Anadolu Birliği’ni kurduk. İnşallah etmedik. Hep birlikte el ele yürüdük. CHP’li, MHP’li, AK Parti’li, HDP’li başkanlarımız oldu. Asla ve asla kavga etmedik. Bütün partilerin yanındayız ama hiçbir partinin arka bahçesi olmadık” dedi.

URFA’YA PASAPORTLA GİTMEK İSTEMİYORUM

Al konuşmasını şu şekilde sürdürdü, “Son günlerde güven ortamı bozuldu. Komşu komşuya gitmez oldu. Komşu komşuya yumurta atmaya başladı. Bugün herkes bu salonda. İzmir’den Van’a kadar dernek başkanları burada. Bu Türkiye’nin resmidir. Dört siyasi partinin temsilcisine sesleniyorum. Lütfen bizi bölmeyin. Biz bölünmek istemiyoruz. Ben Urfa’ya pasaportla gitmek istemiyorum"

DEMOKRASİ’NİN FOTOĞRAFI

Anadolu Birliği üyesi milletvekili adayları kısa bir özgeçmişleri okunduktan sonra sahneye çağrıldı. AK Parti, CHP, MHP ve HDP’li milletvekili adayları ve Anadolu Birliği yöneticileri kol kola girerek toplu fotoğraf çektirdi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Partili Delican'a ABD Büyükelçiliği'nden ziyaret
Sonraki Haber Karşıyaka Divan Kurulu'nun yeni başkanı Cihan Büyükoral...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?