ANA SAYFA > İZMİR > Ak Partili Delican'a ABD Büyükelçiliği'nden ziyaret

Ak Partili Delican'a ABD Büyükelçiliği'nden ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Partili Delican'a ABD Büyükelçiliği'nden ziyaret

Amerika Birleşik Devletleri’nin Ankara Büyükelçiliği İç Siyasi İşler Birimi Şefi Çalışma Ataşesi Adam J. Hantman, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı ziyaret etti. Ziyarette 1 Kasım Seçimlerinin önemini dile getiren Delican, istikrarın devamı ve ülkemizde iç huzurun kaybolmaması için AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesinin öneminin altını çizdi.

Seçim çalışmalarına hızla devam eden AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ABD Büyükelçiliğinden gelen ziyaretçileri kabul etti. İzmir hakkında heyete bilgi veren Delican 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz için önemine dikkat çekti. Türkiye’nin binlerce yıllık devlet geleneğine sahip bir millet olarak 1 Kasım seçimlerinin birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçeceğini ve ülke olarak başarıyla sonuçlanacak demokratik bir süreç yaşanacağını vurgulayan Delican, “İzmir’in birbirinden kıymetli milletvekili adayları ile AK Parti’nin oylarına hızlı bir yükseliş kattığını belirttik. Türkiye’nin 7 Haziran’dan sonra kutuplaşmanın getirdiği stres boşalımından sonra daha sakin, daha huzurlu ve istikrara dönük bir seçime doğru yol aldığını ve partimizin tek başına iktidar olacağını İzmir’in de buna büyük bir katkı sağlayacağını vurguladık. Türkiye’nin barış ve huzur ortamının bölge için müthiş bir istikrar sağlayacağını, bölgede çatışmaların Türkiye’deki iç huzurun ve terörün bitirilmesiyle daha hızlı bir süreçte çözüleceğinin bunda da etkin rolünün Türkiye’de olduğunu belirttik. Yıllardır bölgedeki huzur ve istikrarın sağlandığı ülkenin Türkiye olduğunu kendilerine belirttik ve ziyaretleri için teşekkür ettik” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İFK'lı Öğrenciler "Ata"nın Huzurunda
Sonraki Haber Dört parti el ele verdi!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?