ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ta haftalar sonra yüzler güldü

Kaf Kaf'ta haftalar sonra yüzler güldü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ta haftalar sonra yüzler güldü

Ptt 1'inci Lig'de 6 haftalık galibiyet hasretine İzmir'e lider gelen Vartaş Elazığspor'u 2-0 yenerek son veren Karşıyaka'da yüzler, haftalar sonra güldü.

Mutlak şampiyonluk hedefiyle yola çıkmasına rağmen düşme hattına kadar gerileyen Karşıyaka, galibiyetle kendine geldi. Sezonun 2'nci galibiyetini alan yeşil kırmızılı ekip, iç sahada öne geçtiği maçlarda puan kaybetme geleneğine de son verdi. Karşıyaka İzmir'de üst üste 2-2'lik Samsunspor, 3-2 kaybedilen 1461 Trabzon ve yine 2-2 biten Alanyaspor mücadelelerinde skor üstünlüğünü yakalamasına rağmen puan kaptırdı. Vartaş Elazığspor galibiyetiyle 9 puana ulaşıp düşme hattından çıkan Karşıyaka ilk 2 takımla arasında 8 puan fark bulunuyor.

Vartaş Elazığspor müsabakasından sonra, "Umarım bu 3 puan seri başlangıcı olur" diyen teknik direktör Kemal Özdeş, şöyle konuştu: "Göreve geldiğimden bu yana Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor maçlarında iyi oynamamıza rağmen penaltılarla puan yitirmiştik. Bu maçı kazanmalıydık. Yerden kalkıp küçük bir adım atmalıydık. Kalitemizi lidere karşı gösterip taraftarımızın yüzünü bir nebze olsun güldürdük. Devre arasına kadar mutlaka yarışın içinde olmak istiyoruz."

Karşıyaka'da 4 golle takımın en skorer ismi olan Gökhan Ünal, rakiplerini iç sahada avlıyor. Vartaş Elazığspor karşısında galibiyeti perçinleyen 2'nci golü kaydeden tecrübeli futbolcu, daha önce Buca Arena'da 1-0 kazanılan Şanlıurfaspor maçında 3 puanı getiren golü attı. Atatürk Stadı'nda 2-2 biten Alanyaspor randevusunda Karşıyaka'nın golleri aynı futbolcudan geldi. Yeşil kırmızılılarda Necati Ateş de suskunluğunu 5 maç sonra Vartaş Elazığspor karşısında bozarak 2 gole ulaştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Divan Kurulu'nun yeni başkanı Cihan Büyükoral...
Sonraki Haber Karşıyaka'da 2 gün elektrik kesintisi var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?