ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Çarşı'dan çok sert açıklama

Karşıyaka Çarşı'dan çok sert açıklama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çarşı'dan çok sert açıklama

Karşıyaka Çarşı taraftar grubu adına grubun liderlerinden Taner Ütüklerli, sosyal medyada takımın ligden düşmesi konusunda kendilerini de sorumlu tutanlara yazılı bir açıklamayla çok sert tepki gösterdi.

Karşıyaka Çarşı grubunun resmi sitesinden, Taner Ütüklerli imzasıyla yapılan o açıklama şöyle:

"Karşıyakamız küme düşmüş,düşüren de bizmişiz.Hadi biz düşürdük!

Ama sezon başında bağış vererek yönetimin önünü açıp transfer yasağını kaldıran sonra da transfer peşinatları için ayrıca yine bağış olarak nakit sağlayan Erdal Acar'ın yarattığı bu tarihi fırsatı şaibeli bir şekilde menajerlere peşkeş çekip ranta dönüştürerek Karşıyaka'ya ihanet eden Ali Erten ve tayfası düşürmedi.

Biz düşürdük!

Ama Erdal Acar teknik direktör olarak Ogün Temizkanoğlu'nu getirdiginde tecrübesiz diyerek veto edip aynı zamanda menejerlik yapan "yılan" lakaplı Cüneyt Dumlupınar'ı getiren futbol şube başkanı düşürmedi.

Biz düşürdük!
Ama Mirkovic ve Şenol isimli (ki Şenol zamanında katakulliyle Şaban'ı göztepeye pazarlamıştı) menajerler ve yeni futbol şube başkanının iradesi ile voltranı oluşturup yolunu bulanlar düşürmedi.

Biz düşürdük!
Ama Erdal Acar'ın verdikleri dışında kulübe gelen 30 milyon liradan fazla paraya rağmen ödemeleri para yok diye yapmayanlar düşürmedi.

Biz düşürdük !
Ama stat yaptırıyoruz,tesis kazandırıyoruz diye göz boyayıp zaman öldüren, taraftarı kamplaştıran sonra da kongre kararı alarak voltalayanlar düşürmedi.

Şimdi bunlar sahte hesaplarla internetten Erdal Acar, Taner, Altar, Okan düşürdü diyerek yırtabileceklerini sanıyorlar ama yırtamazlar o ayrı.

Biz 87 den beri tribündeyiz hiç bir şampiyonlukta "siz şampiyon yaptınız" denmedi ama şimdi "siz düşürdünüz"

Evet, Biz düşürdük! Ama basketbolda 3 kupa almış hocaya ve yönetimlerini bile başarısızlıkla itham edecek kadar aşşağlıklar düşürmedi.

Biz Karşıyak'nın savaşçılarıyız. Rantçı olsak yönetime girer, hatta ne yönetime girmesi liste çıkarır o kongreyi de kazanıp çesmenin başına otururuz ama bizim derdimiz o değil. Biz TARAFTARIZ ve taraftar olarak kalırız korkmayın.

Ama taraftarız diye de sadece tribünde bağırmamızı beklerseniz yanılırsınız.

Tıpkı dedikodularla imzasız ve dayanaksız söylemlerle bizim maddi menfaat edindiğimiz iftirasında yanıldığınız gibi.

Karşıyaka'mın üstünden ne kadar rant elde eden, Karşıyaka'mı kendi siyasi emellerine alet eden, şahsi hesaplaşmaları için kullanıp başarısı için bir şey yapmayan kim varsa ...

Karşıyaka Çarşı adına Taner Ütüklerli"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadın cinayeti işleyen emekli polis, müebbetle yargılanıyor
Sonraki Haber İdil Biret, İzmirlileri büyüledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?