ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İdil Biret, İzmirlileri büyüledi

İdil Biret, İzmirlileri büyüledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İdil Biret, İzmirlileri büyüledi

Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı(TÜRGÖK), üyelerinin sosyal aktivitelerini arttırmak amaçlı etkinliklerine devam ediyor. TÜRGÖK, Onursal Başkanları Gültekin Yazgan’ı anma amacıyla İdil Biret konseri düzenledi.

Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlenen konsere ilginin yoğun olduğu gözlenirken, İdil Biret çaldığı eserlerin arasında, Franz Liszt’in Piyano Konçertosu No.1 ve J. Haydn’ın Veda Senfonisi’ne yer vererek izleyicilerden büyük alkış topladı.

TÜRGÖK Onursal Başkanı Gültekin Yazgan’ı anmak amacıyla düzenledikleri konsere olan ilgiden memnun olduklarını dile getiren TÜRGÖK Başkanı Tülay Yazgan, “Türkiye’nin ilk görme özürlüler kitaplığıyız. Bu süreçte yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürler” diyerek bu sürece kadar yardımları dokunan herkese memnuniyetlerini ifade etti.

Bir buçuk saat süren konserin sonunda izleyiciler Biret’i uzu süre ayakta alkışladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Çarşı'dan çok sert açıklama
Sonraki Haber TEMA’dan davet var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?