ANA SAYFA > İZMİR > TEMA’dan davet var

TEMA’dan davet var

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TEMA’dan davet var

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Saha Gönüllüleri Bölüm Başkanı Başak Yalvaç Özçağdaş ile İzmir Temsilci Yardımcısı İbrahim Sarı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

İzmir’in hem merkezi hem de çevresiyle, doğa ve ekolojik açıdan son derece önemli bir nokta olduğunu söyleyen TEMA Başkanı Deniz Ataç, İzmir örgütlenmesinde yeni bir yapılanma içinde olduklarını ve bunun sembolü olarak da üçüncü gönüllüler toplantısını bu kentte gerçekleştirdiklerini anlattı. Ataç, tüm İzmirlileri TEMA Vakfı’na gönüllü olmaya çağırdı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türkiye’nin en çok ihtiyacı olan ve çok iyi çalışan Tema Vakfı bizim vakfımız sayılır. Gerçekten bu güzel çalışmalarını önemsiyorum. Türkiye için yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerini kutluyorum” dedi. Deniz Ataç,  Başkan Vekili Aydoğan’a TEMA Vakfı rozeti taktı; “Dünyanın durumu 2015” isimli kitap armağan etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İdil Biret, İzmirlileri büyüledi
Sonraki Haber İzmir, tiyatroya doyacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?