ANA SAYFA > GÜNDEM > Kadın cinayeti işleyen emekli polis, müebbetle yargılanıyor

Kadın cinayeti işleyen emekli polis, müebbetle yargılanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kadın cinayeti işleyen emekli polis, müebbetle yargılanıyor

Karşıyaka'da, iddiaya göre boşanma aşamasındaki eşi Müzeyyen Neşeli’yi öldüren emekli polis Erbil Neşeli’nin yargılandığı davada, savcı zanlının ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.

Karşıyaka ilçesinde, geçtiğimiz Kadınlar Günü'nden bir gün önce, emekli polis Erbil Neşeli'nin boşanma aşamasındaki eşi Müzeyyen Neşeli'yi öldürdüğü iddiasıyla açılan davanın ilk duruşması, bugün Karşıyaka Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya öldürülen Müzeyyen Neşeli'nin kardeşleri Eyüp, Adem, Osman ve annesi Cemile Duran, Müzeyyen ve Erbil Neşeli'nin kızı Rabia Neşeli ile avukatları, tutuklu sanık Erbil Neşeli ve avukatı katıldı. Cumhuriyet Savcısı mütalaasında, zanlı Erbil Neşeli'nin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanmasını istedi.

"Pişmanım" dedi
Olay gününü anlatan sanık Erbil Neşeli, "O akşam yemek yemeye lokantaya gittim. Eşim lokantada değildi kızım Rabia vardı. Kızıma annesinin nerede olduğunu sordum. Her zaman alışveriş yaptığı markette olduğunu söyleyince oraya gittim. Market kapalıydı. Ben de eşimi telefonla aradım. Evde olduğunu söyledi. Şüphelendim evde olduğundan, evde olan küçük kızımı aradım. O da annesinin evde olmadığını söyledi. Tekrar eşimi telefonla aradım, 'Evde değilmişsin, neden yalan söylüyorsun' dediğimde 'Sana ne, sen bana karışamazsın, bir arkadaşımla film izliyorum' dedi. Daha sonra bir kızımızın evde diğerinin de lokantada yalnız olduğunu söyleyince geleceğim diye cevap verdi. Lokantaya gelince tartışmaya başladık. Tartışmada bana, 'Sen bana karışamazsın, ben istediğimle düşüp kalkarım, sen erkek misin' diye söyledi. Ondan sonra cinayeti işledim. Pişmanım, böyle olmasını istemezdim" dedi.

Kızı babasını yalanladı
Olay anında lokantada bulunan Erbil ve Müzeyyen Neşeli'nin büyük kızları Rabia Neşeli (19) ise, "Akşam babam lokantaya gelmişti, akşam yemeğini yedi. Annem ile babam lokantanın arka bölümüne geçtiler. Babam, anneme sürekli şiddet uyguladığı için ben de arka bölüme gittim. Ancak yanlarına gidemedim, lokantanın ön bölümü ile arka bölümü arasında paravan vardır. Ben paravanın ön bölümünde bekliyordum, konuşmalarını duyuyordum. Annem, babama 'İstemiyorum artık, git' diye söyledi. Babamın dediği gibi annem hiçbir şekilde, 'Sen bana karışamazsın, ben istediğimle düşüp kalkarım, sen erkek misin?' şeklinde bir söz sarf etmedi. Annemin bir başka erkekle hiçbir ilişkisi yoktur" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gelişim'de okuma şenliği coşkusu
Sonraki Haber Karşıyaka Çarşı'dan çok sert açıklama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?