ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Belediyesi'nden "Yeni Yıl Konseri"

Karşıyaka Belediyesi'nden "Yeni Yıl Konseri"

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi'nden

Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi, 2014’ü konserle kapatacak, 2015’e merhaba diyecek.

Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO) işbirliğinde, 29 Aralık Pazartesi akşamı verilecek “Yeni Yıl Konseri”nde sanatseverler davet edildi.
Şef Oğuzhan Balcı’nın yöneteceği konserde, Evren Işık (soprano), Caner Akın (tenor), Altuğ Dilmaç (bariton) ve Teyfik Rodos (bas), solist olarak sahne alacak. Gecede opera ve operet arya ve düetlerinden, müzikal ve türkülere uzanan geniş bir repertuvar seslendirilecek. Konser, saat 20.00’de başlayacak.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Opera ve Tiyatro Sahnemiz tüm yıl muhteşem etkinliklere ev sahipliği yaptı. Yılın son organizasyonu da kaçırılmaması gereken bir konser olacak. 2014’e sanatla veda edecek, yeni yılı sanatla karşılayacağız. Tüm sanatseverleri bekliyoruz” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, İstanbul'da kayboldu...
Sonraki Haber İzmirli şoförlerden Karşıyakalı 2 öğrenciye burs...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?