ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmirli şoförlerden Karşıyakalı 2 öğrenciye burs...

İzmirli şoförlerden Karşıyakalı 2 öğrenciye burs...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmirli şoförlerden Karşıyakalı 2 öğrenciye burs...

Karşıyaka Belediyesi tarafından başlatılan Karşıyaka'nın Filizlerini Geleceğe Hazırlıyoruz-Her Apartman ile Bir Öğrenci Okutuyoruz projesine bir destek de İzmirli şoförlerden geldi. İzmir Şoförleri Kaza ve Yardım Derneği, iki üniversiteliye burs vereceğini açıkladı.

İzmir Şoförleri Kaza ve Yardım Derneği yöneticileri ve üyeleri, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ı Basmane semtindeki dernek binasında ağırladı. Buluşmaya şoförlerin örgütlü oldukları Türk-İş'in Bölge Temsilcisi Hüseyin Karakoç ve İZ-DER Başkanı Erdal Erbakan da katıldı. Karşıyaka'nın Filizlerini Geleceğe Hazırlıyoruz- Her Apartman ile Bir Öğrenci Okutuyoruz projesinin son derece önemli olduğunu ve yaygınlaşması gerektiğini belirten dernek yöneticileri, projeye destek olmak adına, iki üniversite öğrencisine burs vereceklerini açıkladı.
Dernek yönetimine teşekkür eden Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, "Örgütlü toplum her zaman dayanışma içinde olur ve haklarını korur. Biz bu projeyi önce apartman yöneticileriyle paylaşmıştık. Taksi durakları, derneklerimiz, muhtarlarımız, sendikalarımız bugün de sizin katılımızla projemiz giderek büyüyor. Okutacağımız kendi çocuklarımız. Bu dayanışma ruhunu gösterdiğiniz için tüm dernek üyelerine teşekkür ederim. İnsanlar cebini şişirebilir ama beynin şişkin değilse hiçbir işe yaramaz. İzmir bu konuda Türkiye'ye örnektir. İnsanlarda dayanışma duygusunu tekrardan canlandırıp orta ve alt gelir grubundaki ailelere mensup çocukların üniversitede en iyi şekilde eğitimlerini tamamlaması için var gücümüzle çalışacağız" dedi.
İzmir Şoförleri Kaza ve Yardım Derneği Başkanı Başkanı Erdal Erbakan, "Başkanımızı projeden dolayı kutluyorum. Sadece İzmir'e değil, Türkiye'ye ve dünyaya örnek olacak bir proje. Bu projeye biz de iki öğrenci okutarak destek vereceğiz. Projeye bizi de katmanızdan dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Buluşmada yer alan Türk-İş Bölge Temsilcisi Hüseyin Karakoç da "Sayın Başkan İzmir'e ilk geldiğinde tanıdığım, toplumla iç içe, işçilerle kol kola olan bir kişi. Kendisini bu yönden kutluyor, teşekkür ediyorum. CHP ve Karşıyaka için çok büyük bir şans. Emeğe değer vermesi çok önemli. Bundan sonra daha da iyi işler yapacaklarına inanıyorum" ifadelerini kullandı. Görüşme sonrası Akpınar'a İZ-DER üyelik kartı, şoför montu hediye edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden "Yeni Yıl Konseri"
Sonraki Haber Çınar: Önemli bir galibiyeti yükseliş fırsatına çeviremedik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?