ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, İstanbul'da kayboldu...

Pınar Karşıyaka, İstanbul'da kayboldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, İstanbul'da kayboldu...

Galatasaray Liv Hospital galibiyetiyle zirve için ümitlenen Pınar Karşıyaka, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a sürpriz bir şekilde yenild: 68-62.

Oldukça çekişmeli geçen maçın oyunun kontrolünü elinde tutan ev sahibi ekip, ilk periyodu 19-17, devreyi 36-33 ve üçüncü çeyreği de 54-50 üstün geçip, karşılaşmadan 6 sayı farkla 68-62 galip ayrıldı.

Maçın son periyodunun ilk bölümünde oyuncuları Umutcan Özyıldırım ile Levent Bilgin'i 5. faullerini almaları nedeniyle kaybeden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, son dakikalarda Wright'ın da faul hakkını doldurmasına karşın, mücadeleyi galip tamamlamayı bildi.

Salon: Cebeci Spor Salonu
Hakemler: Fatih Söylemezoğlu, Halil Baldemir, Sertan Kırklar
İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Wright 13, Levent Bilgin 7, Umutcan Özyıldırım, Stepheson 19, Erol Burak, Can Akın 9, Balazic 15, Babrauskas 5
Pınar Karşıyaka: Palacios 10, Dixon 12, Yunus Emre Sonsırma, Diebler 9, Barış Hersek 7, Mutlu Demir, Strawberry 8, İnanç Koç 6, Gabriel 5, Cemal Nalga 3, Soner Şentürk 2
1. Periyot: 19-17
Devre: 36-33
3. Periyot: 54-50
5 Faulle Çıkanlar: 31.42 Umutcan Özyıldırım, 33.03 Levent Bilgin, 38.45 Wright (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'dan Galatasaray maçına ilişkin açıklama...
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden "Yeni Yıl Konseri"

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?