ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Acar’ları arıyor…

Karşıyaka Acar’ları arıyor…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Acar’ları arıyor…

Lider Vartaş Elazığspor'u 2-0 yenerek 6 maçlık galibiyet hasretine son veren Karşıyaka, futbol şubesinin kontrolünü ele alan işadamı Erdal Acar ve futbol şube sorumlusu Devrim Acar'ın yolunu gözlüyor.

17 Eylül'de şubenin kontrolünü ele alan Erdal Acar'dan o tarihten bu yana ödeme bekleyen futbolcular, teknik heyet ve personel adeta Acar Ailesi’ni arıyor…
Sezon öncesi kulübe karşılıksız olarak yaklaşık 8.5 milyon TL nakit kaynak aktaran Acar ailesi, 3 aydır para musluğunu kesti. Erdal Acar'ın ödemeleri durdurmasından sonra Karabük deplasmanının maliyeti ile iç sahadaki Alanyaspor, Elazığspor maçlarının stat giderlerini ana yönetim ile Futbol Şube Yöneticisi Mustafa Özçakar karşıladı. Acar'ın takıma söz verdiği 2. haftadaki Şanlıurfaspor galibiyetinin primi de ödenmezken, Elazığspor galibiyetinin 4'er bin TL'lik primlerinin akıbeti belirsiz. Ağustos ayında yönetimle yaşanan kriz sonrası geçen ay şubenin kontrolünü devralan Acar ailesi, geçen hafta teknik direktör Kemal Özdeş'le yapılacağı bildirilen toplantıya katılmadığı gibi, Elazığspor karşılaşmasına da gelmedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Havajet, Boeing temsilcisini ağırladı...
Sonraki Haber Cihat Kora'da muhteşem Cumhuriyet kutlaması...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?