ANA SAYFA > EĞİTİM > Kariyer Kongresi’15 gün sayıyor

Kariyer Kongresi’15 gün sayıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kariyer Kongresi’15 gün sayıyor

9 Eylül Üniversitesi Kariyer ve Yönetim Kulübü'nün düzenleyeceği Kariyer Kongresi'15 25-26-27 Aralık tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek.

16 yıllık geçmişinde ''Kariyer Zirveleri'', ''Münazara Kongreleri'', ''Kariyer Kongresi'01-02-03-04-05-06-07-08-09-10-11-12-13-14'', ''Saba Tümer'le Bu Gece'', ''NTV-Ekodiyalog Programı'', ''Kariyer Fuarı'02-03'', ''ehaftası'', ''Kendi Markanı Yarat'', '' LİDER-İM'', ''Colours Of Marketing'', ''Bilişim Zirvesi'', ''Müjdat Gezen'le Söyleşi'' , “Kariyer Festivali”, WOS(World of Speechmaker), We Will Call You gibi birçok başarılı projeye imza atan Kariyer ve Yönetim Kulübü, Kariyer Kongresi'15'de alanlarında öncü isimleri öğrencilerle bir araya getirecek.

25-26-27 Aralık tarihinde Antalya’da World Of Wonders Topkapı Palace Otel‘de gerçekleştirilecek olan Kariyer Kongresi'ne 100 kişi katılım gösterecek. Katılımcılar, uzman eğitimcilerden sertifikalı birçok eğitim, workshop görürken bunun yanısıra otelin bahçesinde yakılacak ateş etrafında Barbekü Parti ve Gala Gecesinde eğlenecekler.
“Kariyer Yönetimi” temalı kongreye Özer Koç, Remzi Durmuş ve Salih Turhanlar eğitimci olarak katılacak.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hayırseverin ölümünün 40. gününde lokma döküldü
Sonraki Haber Sarıca: Galatasaray galibiyeti çıkışımızın başlangıcı olabilir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?