ANA SAYFA > EĞİTİM > Hayırseverin ölümünün 40. gününde lokma döküldü

Hayırseverin ölümünün 40. gününde lokma döküldü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hayırseverin ölümünün 40. gününde lokma döküldü

12 Kasım’da hayata veda eden Suzan Divrik için kendi adının verildiği okulda lokma döküldü.

Merhume Suzan Divrik’in ailesi tarafından Karşıyaka Suzan Divrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde dökülen lokmalar öğrencilere, mahalleliye ve yolda geçenlere dağıtıldı.

Suzan Divrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Kuran lokma dağıtımı sırasında yaptığı konuşmada merhume Suzan Divrik’e çok şey borçlu olduklarını, yaptırdıkları eğitim yuvasının gençlerin geleceğine büyük bir yatırım olduğunu belirterek şunları söyledi. “Rahmetli Suzan Divrik Hanımefendi bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Düzenlediğimiz bütün etkinliklerde bizimle beraber oldu, bizleri destekledi.  1500’e yakın öğrencimiz modern eğitim yuvasında eğitim görüyorsa onun sayesindedir.  Divrik ailesi okulumuza halen desteklerini sürdürmektedir.  Aramızdan ayrılışının 40. Gününde lokma döktürüp öğrencilere, mahalleliye,  okulun sokağından geçenlere dağıtıp hayır dualarını almak istedik. Merhumeye Allahtan rahmet, geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”



Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gençlere AB'de eğitim hayal değil...
Sonraki Haber Kariyer Kongresi’15 gün sayıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?