ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Galatasaray galibiyeti çıkışımızın başlangıcı olabilir

Sarıca: Galatasaray galibiyeti çıkışımızın başlangıcı olabilir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Galatasaray galibiyeti çıkışımızın başlangıcı olabilir

Pınar Karşıyaka'da coach Ufuk Sarıca, "Galatasaray galibiyeti çıkışımızın başlangıcı olabilir" dedi.

Sarıca, şöyle konuştu:"Her takımın böyle şanssız dönemi olabilir. Sonuçta yenilenmiş kadromuzla Euroleague ve zorlu Türkiye liginde mücadele ettik. Buralarda şans faktörü de devreye giriyor. Son kaybettiğimiz 2 müsabakayı kazanabilirdik de. Bu süreçte sakin kalmamız, sükunetimizi bozmadan eksik taraflarımızı tamamlamamız lazım. Eurocup başlangıcında daha iyi olacağımıza eminiz. Ligde her takım maç kaybedebiliyor. Biz her maçımızı kazanmak istiyoruz ama yeni bir ekibiz. Kimse yenilmez değil."

Sarıca, kadrolarına yeni kattıkları Bracey Wright'in takım idmanlarına uzak olduğu için biraz zamana ihtiyacı olduğunu, tecrübeli oyuncunun 1 hafta 10 gün içinde takıma adapte olacağını kaydetti.Ligde perşembe günü seyircisiz müsabakada Galatasaray Odeabank'la karşılaşacaklarını hatırlatan Sarıca, "Boş salon basketbol için de kötü anlar. Kendi evimizde kazanmaktan başa düşüncemiz yok. Alacağımız galibiyet çıkışımızın başlangıcı olabilir" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kariyer Kongresi’15 gün sayıyor
Sonraki Haber Büyükoral'dan başkanlık için birleşme çağrısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?