ANA SAYFA > İZMİR > Karataş: Terörü biz bitiririz

Karataş: Terörü biz bitiririz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karataş: Terörü biz bitiririz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Ramazan Bayramı öncesi gündemi değerlendirdi. Karataş “siyasette ilkesizlik sezonu devam ediyor, ‘dün dündür bugün bugündür’ hükmü hala sürüyor. ‘Buna mı sordunuz’ anlayışı ilkesizliğin, çaresizliğin, vefasızlığın ve garabetin göstergesidir” dedi.

Yaşanan Kurultay sürecini, Türkiye ve İzmir gündemini değerlendiren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş açıklamasını şöyle sürdürdü.

"Terörü Biz Bitiririz!

Biz söylemekten haykırmaktan yıldık fakat AKP ve CHP zihniyeti sorumsuzluktan ve gafletten yılmadı! İki parti de Habur’da teröristi davullu zurnalı karşıladılar, Oslo süreçlerini, İmralı ziyaretlerini planladılar, Çözüm sürecinde ortak çalıştılar işte geldiğimiz nokta! Sorumlu AKP ve ne millilikten uzak CHP’dir! Yıllar önce Başbuğumuz söyledi terörü bir yılda bitiririm. Liderimiz Sayın Bahçeli söylemeye devam ediyor, 1999-2002 yılları şahittir bitme noktasına getirdik. Şimdi yine söylüyoruz Terörü ancak biz bitiririz, bitireceğiz! Can kayıplarımız için çok üzülüyoruz, tehdit altındayız. Acıyı hep birlikte yaşıyoruz.  Bu vesile ile tüm şehirlerimizi rahmetle anıyorum, milletimize baş sağlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

5. Parti Uyarısını Bahçeli Yaptı

Türk Milliyetçileri ve Milliyetçi Hareket Partililer olarak zor günler yaşadık, hala yaşıyoruz. Bu sürecin en kötü tarafı dava arkadaşlarımızla, ekmeğimizi ve dualarımızı paylaştığımız arkadaşlarımızla gerginlikler yaşanması oldu. Çok şükür ki gerginliğin hiçbir tarafında olmadık. En başından beri liderimizin talimatları ve siyaset anlayışına uygun olarak arkadaşlarımızın bizlerden uzaklaşmasına engel olmak için çalıştık. Çünkü geçmiş tecrübelerimiz bu tür faaliyetlerin MHP’yi bölme ve parçalama girişimleri olduğunu bize öğretti. Genel Başkanımız çok önce 5. Parti çalışmalarının başlatıldığını ve hedefte de MHP’nin olduğunu tüm Türkiye’ye duyurdu. Beni şaşırtan liderimizin bu ikazına karşı bazı arkadaşlarımızın bu oyuna gelmiş olmasıdır!

Kimseden Vazgeçmeyiz

Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi bu sürecin başından beri hiçbir evladından vazgeçmeyeceğini her platformda açıkladı. Teşkilat Başkanımız Sayın Şefkat Çetin bizzat İzmir’e gelerek, defalarca “olağanüstü Kurultay talebi için imza atan arkadaşlarımızla bağlarımızı koparmamamız gerektiğini, geçmişte BBP ayrılığı gibi bir tecrübemiz var, bu defa buna izin vermememiz gerektiğini ve dava arkadaşlarımızla bağlarımızı kuvvetli tutmamız gerektiğini söyledi.” İşte bu sebeplerden dolayı dün duada buluştuklarımızla, omuz omuza mücadele ettiklerimizle yani Bergama’dan Beydağ’a hiçbir arkadaşımdan vaz geçmem. Dava hepimizin davası ve teşkilat hepimizin teşkilatıdır. Bizim kapımız da gönlümüz de kimseye kapanmadı. Ayrılıklara direnebileceğimiz kadar direneceğiz

AKP Satışları Sürüyor

İronik ama ben de ifade edeceğim, kimse şaşırmasın, “ AKP’den kimsenin iş garantisi yok, eski başbakan Davutoğlu bile bir çırpıda işten çıkarıldı. Öncesi de var sonrası da… Yalçın Akdoğan da bunlardan biri, Arınç da Abdullah Gül de… Sadece siyasiler değil, AKP zihniyeti tarafından kurumlar ve projelerde satılıyor! İHHA ve Siyasal İslamcılar da bu satışta var.

Bana mı sordunuz; İlkesizlik ve vefasızlık

Erdoğan’ın Marmara olayı için söylediklerine bakar mısınız? ‘Giderken bana mı sordunuz’ ne demektir, bu nasıl bir pespaye satıştır! Şaşkınız doğrusu! Aynı Erdoğan “gerekirse donanmamız da onlara eşlik edecek” bile dedi o günlerde… Şimdi ise sattı. Bana mı sordunuz diyor! Siyasette kırk yıl öncesinin kayıtsızlığına döndük. Siyasette AKP’nin zirveye taşıdığı İlkesizlik sezonu devam ediyor, Merhum Demirel’in ‘dün dündür bugün bugündür’ hükmü hala sürüyor. ‘Buna mı sordunuz’ anlayışı ilkesizliğin, çaresizliğin, vefasızlığın ve garabetin göstergesidir”

İzmir İçin Politika üretmeye devam

MHP İzmir İl Başkanlığı olarak her zaman şehrimizin yanında olduk. Yine olacağız. İzmir için ürettiğimiz, şehrimizde yaşamı kolaylaştıracak ve hayata katkı sağlayacak projelerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde bunları açıklayacağız.

Bayramı bayramda kutlayacağız

Ramazan Bayramını yine geleneklerimizden vazgeçmeden kutlayacağız. Bayramın ikinci günü il başkanlığımızda saat 14.00 başlayacağım törenimiz her zamanki gibi birliğimizin birbirimize gösterdiğimiz sevgi ve saygının kısacası bayrama yakışan değerlerimizin günü olacak. Tüm Hemşehrilerimizi, dava arkadaşlarımızı ve siz değerli basın mensuplarımızı davet ediyorum… Acıyla yaşadığımız bu bayramlardan çok daha güzel Bayramlar yaşatması için Rabbimize dua ediyor, herkesin bayramını kutluyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ali Erten: Önceliğimiz kente yapılacak yeni statlar
Sonraki Haber İzmir emniyetinden İzmir takımlarının renklerinde trafik uyarısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?