ANA SAYFA > İZMİR > İzmir emniyetinden İzmir takımlarının renklerinde trafik uyarısı

İzmir emniyetinden İzmir takımlarının renklerinde trafik uyarısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir emniyetinden İzmir takımlarının renklerinde trafik uyarısı

İzmir'de bayram tatilinde sürücüleri trafik kurallarına uymaya çağıran polis, dikkat çekmek amacıyla İzmir takımlarının renklerinde hazırlanan pankartlar astı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, "Trafikte Çözüm Gönüllü Uyumda" projesi kapsamında Ramazan Bayramı için hazırlanan trafik güvenliği pankartlarını İzmir takımlarının renklerinde hazırladı.

Bisikletli Polis Timi "Beyaz Kırlangıçlar" ekibi, Karşıyaka Göztepe, Bucaspor, Altınordu ve Altay'ın forma renklerini taşıyan "Trafik kurallarına uyarsak herkes için bayram güzeldir" mesajı yazılı pankartları takımların bulunduğu semtlere astı.Ekipler, trafik kurallarına uyulması yönünde uyarıcı içerikle hazırlanan 10 bin broşürü de bu semtlerde dağıtarak sürücülerin ve vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, yaptığı açıklamada, İzmir takımlarının renklerini taşıyan pankartlarla algı oluşturarak trafik kurallarına dikkat çekmek istediklerini belirtti.Uzunkaya, şunları kaydetti:"Mutlu bir günde olumsuz bir durumla karşılaşmamak, bayramın güzelliklerini sevdiklerimizle birlikte yaşayabilmek için yapılan uyarılar dikkate alınmalı. Biz de İzmir takımlarımızın renklerinde hazırladığımız uyarı pankartlarını Konak, Karşıyaka, Gaziemir ve Buca ilçelerinde takımlarımızın taraftar yoğunluğunun olduğu semtlere asarak trafik kurallarına dikkat çekerken aynı zamanda takımının renklerine gönül vermiş İzmirliler için görsel de bir zenginlik oluşturduk."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karataş: Terörü biz bitiririz
Sonraki Haber Enstrümanlar Alaçatı’da seramiğe dönüştü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?