ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Enstrümanlar Alaçatı’da seramiğe dönüştü

Enstrümanlar Alaçatı’da seramiğe dönüştü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Enstrümanlar Alaçatı’da seramiğe dönüştü

Çalışmalarını Grup n+ Öder Ünsal rehberliğinde İzmir Resim Heykel Müzesi’nde sürdürmekte olan sekiz kadın seramik sanatçısı tarafından gerçekleştirilen “Sessiz Senfoni Seramik Sergisi” Alaçatı Peri Art Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu.

2 Temmuz 2016 Cumartesi günü, saat 19:00’da Alaçatı Peri Art Sanat Galerisi’nde açılan ‘Sessiz Senfoni Seramik Sergisi’,sergiye katılan sanatseverlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Grup n+ Öder Ünsal rehberliğindeki çalışmalarını İzmir Resim Heykel Müzesi’nde sürdürmekte olan İzmir’li sekiz kadın seramik sanatçısı tarafından Alaçatı’da açılan karma sergide, bir yılı aşkın sürede oluşturdukları çalışmalarının neticesinde bir senfoni orkestrasının enstrümanlarının  seramiğe dönüştürülmüş üç boyutlu hali sergilendi.Seramik sanatçıları Bahar Silkü, Fazilet Sayılan Peker, Funda Akpamuk,Gülümser Aydemir,Nurten Özbay Gümüş,Rüya Kiremitçigil,Suna Atluğkoyun ve Zerrin Ulusoy Atak’ın birbirinden değerli eserleri, bir hafta boyunca Alaçatı Peri Art Sanat Galerisi’nde sergilenip sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir emniyetinden İzmir takımlarının renklerinde trafik uyarısı
Sonraki Haber Foça'da kulaçlar yarıştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?