ANA SAYFA > SPOR > Ali Erten: Önceliğimiz kente yapılacak yeni statlar

Ali Erten: Önceliğimiz kente yapılacak yeni statlar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ali Erten: Önceliğimiz kente yapılacak yeni statlar

İzmir Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı'nın (İZVAK) başkanlığına seçilen Ali Erten, kulüplerle yerel ve merkezi yönetim arasında köprü olacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz aylarda faaliyetlerine son verilmesi kararlaştırıldıktan sonra yeni bir yapılanmayla tekrar ayağa kalkan İZVAK'ta Erten, "Kulüplerden ihtiyaçları konusunda görüş alarak dosya haline getirerek gerek yerel yönetimler gerekse de merkezi yönetime sunacağız" dedi.

Karşıyaka'nın eski başkanlarından olan Erten, önceliği kente yapılacak yeni statlar konusunda çalışmaya vereceklerini anlatırken, stat sıkıntısının İzmir genelinde hissedildiğini söyledi. Erten, "Karşıyaka, Göztepe ve Alsancak Stadı biran önce hayata geçmeli. Başbakanımız Binali Yıldırım İzmirli. Statlar için kendisinin kararlılığının kente fayda sağlayacağına inanıyorum. Kulüpler artık sportif rekabetin dışında ortak çıkarlar için bir araya gelebilir" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova'da dayanışmanın gecesi
Sonraki Haber Karataş: Terörü biz bitiririz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?