ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'tan Mert Nobre'ye: İzmir'e gel...

Kaf Kaf'tan Mert Nobre'ye: İzmir'e gel...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'tan Mert Nobre'ye: İzmir'e gel...

Karşıyaka futbol şubesi, prensipte anlaşmaya vardığı Kayserispor'un Brezilyalı asıllı Türk golcüsü Mert Nobre'yi Karşıyaka'ya davet etti.

Erdal Acar, yönetime pazartesi günü transfer yasağı, personel borcu ve oyuncu peşinatları için ödeme sözü verince Karşıyaka Nobre'ye İzmir'e davet etti. Kayserispor ile olan sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki yıldız futbolcunun hafta içinde gelerek, yöneticilerle son kez masaya oturup sözleşme imzalaması bekleniyor. Ülkemizde 12 yıldır forma giyen ve Türk vatandaşlığına geçerek Mert adını alan Nobre, Süper Lig'de Fenerbahçe'yle 2, Beşiktaş'la 1 şampiyonluk yaşadı. Mert Nobre, Süper Lig'de 291 maçta 109, PTT 1. Lig'de geçen sezon 25 maçta 16 gol attı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Elmasoğlu’ndan kadınlara birliktelik çağrısı
Sonraki Haber AVM'ye yıldırım düştü, 2 kişi yaralandı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?