ANA SAYFA > GÜNDEM > AVM'ye yıldırım düştü, 2 kişi yaralandı...

AVM'ye yıldırım düştü, 2 kişi yaralandı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AVM'ye yıldırım düştü, 2 kişi yaralandı...

İzmir’de öğleden sonra başlayan gök gürültülü ve sağanak yağış nedeniyle Çiğli Kipa’nın deposunun çatısına yıldırım düştü.

Çiğli Kipa mağazasının depo bölümünün çatısına yıldırım düşmesi sebebiyle çöken tavan iki çalışanın yaralanmasına neden oldu. Bazı vatandaşlar otoparkta mahsur kaldı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildiği ve AVM'deki vatandaşların büyük panik yaşadığı gözlendi.  2 kişi ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kipa'dan yapılan açıklama şöyle: "Bugün saat 15:30 itibariyle Çiğli Kipa mağazamızın depo alanında çatı kısmen çökmüştür. Olayda herhangi bir can kaybı ya da ağır kaza meydana gelmemiş, bir çalışanımızın bacağı kırılmış, bir çalışma arkadaşımızın da omuzunda zedelenme olmuştur. İlk değerlendirmede çökmenin nedeninin istisnai hava koşulları olduğu düşünülmekle beraber, olayın kesin nedeni araştırılmaktadır. Bu değerlendirme nedeniyle, Çiğli AVM binamız bugün ve yarın hizmete kapalı olacaktır. Bizim için öncelikli olan çalışma arkadaşlarımızın ve müşterilerimizin güvenliğini sağlamaktır."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'tan Mert Nobre'ye: İzmir'e gel...
Sonraki Haber Filede yıldız kızlar finali kaçırdı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?