ANA SAYFA > EKONOMİ > Elmasoğlu’ndan kadınlara birliktelik çağrısı

Elmasoğlu’ndan kadınlara birliktelik çağrısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Elmasoğlu’ndan kadınlara birliktelik çağrısı

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, kadınlara ortak proje üretmeleri çağrısında bulunarak, bu sayede hayatta daha güçlü olabileceklerini söyledi. EGİKAD, üyeleri arasındaki işbirliklerini geliştirmek için geleneksel hale getirdiği üye işyerleri ziyaretlerine devam ediyor.

EGİKAD Başkanı Betül Elmasoğlu, dernek üyeleri Duha Baran, Gülden Saylam, Feray Özgür Saraçoğlu, Pınar Üngör, Emre Pınar Kılıç, Nazan Açıksöz, Seray Seyfeli ile birlikte Raden Gıda işletmecisi Deniz Özdoğan Akyüz ile dernek saymanı mali müşavir Fulya Şen’i işyerlerinde ziyaret etti.

Dernek olarak üyelere gerçekleştirilen bu ziyaretlerin kadınlar arası iş motivasyonunu arttırmada çok önemli bir rol oynadığını belirten Elmasoğlu, bu sayede üyeler arasındaki işbirliğini de arttırabildiklerini söyledi.

İş kadınlarına birlik çağrısı

İzmir’de işletme sahibi olan bayanlara sivil toplum kuruluşlarında görev almaya çağıran Elmasoğlu, “Bizler bir araya gelip yeni projeler ürettiğimiz takdirde hayatta kalabiliriz. Erkek egemen bir toplumda kadınların birbirleriyle birlikte her zaman irtibatta kalması gerekiyor. Biz kadınların birbirine köstek değil destek olmasından yanayız. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EBSO’dan Almanya’ya güneş enerjisi çıkartması
Sonraki Haber Kaf Kaf'tan Mert Nobre'ye: İzmir'e gel...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?