ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ta Menemen Stadı hayali suya düştü

Kaf Kaf'ta Menemen Stadı hayali suya düştü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ta Menemen Stadı hayali suya düştü

Karşıyaka yönetiminin PTT 1'inci Lig'in ikinci yarısında iç saha maçlarını Menemen İlçe Stadı'nda oynama hayali suya düştü.

Stada elektronik bilet sistemi kurulmasının maliyetli ve uzun süreli olacağını öğrenen yönetim yine Buca Arena ve Atatürk Stadı'nı değerlendiriyor. Bucaspor yönetimine ilk yarıdan 80 bin TL borcu olan Karşıyaka, Göztepe'nin de gündeminde olan stat için sarı lacivertlilerin kapısını tekrar çalacak.

Başkan Fatih Diniz, "Toplam 2 bin kapasiteli Menemen İlçe Stadı'na portatif tribünler yerleştirmek kolay değil. Elektronik bilet sisteminin kurulumu da yaklaşık 2 ay sürüyor. Belki seneye bu stadı düşünebiliriz ama şimdilik acil çözüm bulmalıyız. Bucaspor'a olan borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Başkan Çetin Kayışlı'yla görüşeceğiz. Orta yolu bulamazsak maçları Atatürk Stadı'nda oynarız. Bu stadın yalnızca kapalı ve kale arkası tribününden yararlanabiliriz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Petkim’e bilgi güvenliği belgesi
Sonraki Haber İzmir Konfederasyonu Davutoğlu’yla STK zirvesinde buluşmak istiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?