ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Konfederasyonu Davutoğlu’yla STK zirvesinde buluşmak istiyor

İzmir Konfederasyonu Davutoğlu’yla STK zirvesinde buluşmak istiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Konfederasyonu Davutoğlu’yla STK zirvesinde buluşmak istiyor

İzmir Konfederasyonu Kurucu Başkanı Ferhan Ademhan, Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ekrem Selimler ve Uluslararası Balkan Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Yalçın Sevimli, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı ziyaret etti.

İzmir’de bir ilk olarak 30 Federasyon, 30 işadamı, kanaat önderleri ve üniversitelerde görevli akademisyenlerin bir araya gelmesiyle hayata geçen İzmir Konfederasyonu’nun Kurucu Başkanı Ferhan Ademhan, 31 Ocak’ta düzenlenecek AK Parti İzmir İl Kongresi’ne katılacak Başbakan Ahmet Davutoğlu’yla İzmir’de ki Sivil Toplum Kuruluşlarını, İzmir Konfederasyonu’nun ev sahipliğinde bir araya getirmek istediklerini belirtti. Ademhan İzmir’de ilk olan büyük bir sivil toplum kuruluşu oluşumunun bugünü ve geleceği hakkında Başbakan Ahmet Davutoğlu ile değerlendirmelerde bulunmak istediklerine dikkat çekerek, “İzmir’in birlik, beraberlik ve bütünlüğü için Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Sivil Toplum Kuruluşlarını ev sahipliğimizde görüşmek isteğimizi AK Parti İzmir İl Başkanı Sayın Bülent Delican’a bildirdik. İzmir Konfederasyonu, Türkiye’de yaşayan tüm azınlıkların, her kesimden vatandaşımızın yer aldığı bir Türkiye mozaiği. Bizde bu mozaiğin güzelliğini Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile paylaşmak istiyoruz. Bu konfederasyon İzmir’de bir ilk. Bizler İzmir’de hep birlikte kol kola girdik. Bu kardeşliği hep birlikte Sayın Başbakanımıza göstereceğiz” dedi.

Türkiye’nin kardeşliğine büyük katkı koyuyorlar

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise İzmir Konfederasyonu Başkanı Sayın Ademhan ve beraberindekilere ziyareti için teşekkür etti. Delican, “Kendileri AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun 31 Ocak’ta düzenlenecek İl Kongremiz dolayısıyla İzmir’e teşriflerinde bir toplantı istiyorlar. İzmir Konfederasyonu birçok federasyonu bir araya toplamış, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine katkı koyacak bir yapılanma. Bu da bizim için çok önemli. Bizde kendilerini destekliyoruz. İnşallah yaptıkları hizmetlerle Türkiye’nin kardeşliğine büyük katkı koyacaklar. Birlik ve beraberlik için büyük gayret gösteriyorlar. Buda bizim tarafımızdan takdirle karşılanıyor. Çalışmalarında kendilerine başarılar diliyoruz” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ta Menemen Stadı hayali suya düştü
Sonraki Haber MHP'li Tanrıkulu'ndan iktidara sert eleştiri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?