ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf’ın yeni hocası Tolungüç

Kaf Kaf’ın yeni hocası Tolungüç

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf’ın yeni hocası Tolungüç

Yusuf Şimşek’in istifasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına başlayan ve iki gündür bu konudaki çalışmalarını sürdüren Karşıyaka’da, takımın başına geçecek yeni isim Soner Tolungüç oldu.

PTT 1. Lig’de son sırada bulunan ve Yusuf Şimşek’in istifasının ardından Reha Kapsal, Mehmet Altıparmak, Levent Devrim, Erhan Altın ve Soner Tolungüç’ün içinde bulunduğu 5 kişilik bir listeyi gündemine alarak hızla çalışmalara başlayan yeşil kırmızılılar, dün akşam saatlerinde listeyi Erhan Altın ve Soner Tolungüç’e kadar daraltmıştı. Devam eden görüşmeler sırasında Erhan Altın’la da fikir ayrılığı yaşayarak anlaşamayan yönetim, 1996-97 sezonunda futbolcu olarak yeşil kırmızılı formayı giymiş olan Soner Tolungüç’le prensip anlaşmasına vardı.

Bu akşam saat 5 uçağıyla İzmir’e gelecek olan Tolungüç’le son detaylar da netleştikten sonra anlaşma imzalanacak. 52 yaşındaki teknik adam en son 2011’de Adana Demirspor’u çalıştırmış, daha sonra 2014-15 yılları arasında kısa bir dönem Gençlerbirliği’nde antrenör olarak görev yapmıştı.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka’dan ''sağlık'' çıkışı
Sonraki Haber Yüksek Lisans öğrencileri ELODER Başkanı Doğrucu ile bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?