ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ın performansı içi açıcı değil...

Kaf Kaf'ın performansı içi açıcı değil...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ın performansı içi açıcı değil...

Şampiyonluk iddiasıyla yıldızlar topluluğu bir kadro kuran Karşıyaka'nın ilk 4 maçtaki performansı hayal kırıklığı yarattı.

İlk hafta Adana Demirspor'a deplasmanda 2-0 yenilen Karşıyaka, ikinci hafta evinde Şanlıurfaspor'u tek golle geçti. Yine İzmir'de ağırladığı Samsunspor karşısında 2 farklı öne geçip 2-2'lik skora razı olan Karşıyaka, son Boluspor deplasmanında 1 puanı Necati'nin 90+5'inci dakikada gelen penaltısıyla kurtardı. Yeşil kırmızılı ekip, 4 haftada 5 puanda kalırken taraftarlar sosyal medyada yönetim ve teknik heyeti transfer hataları, takım kurgusu ve oyuncu tercihlerini konusunda eleştirdi.

Ligde ilk 6 haftanın önemli olduğunu söyleyen teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, "21 yeni transferin uyumu kolay olmuyor" derken şöyle devam etti: "Lige ağırlığımızı koyacağız. Boluspor maçında direkten dönen topumuz var. Zor deplasmanda kötü oynayıp puan almak önemli. Galibiyet alamadıktan sonra eleştiri olması doğal. Ama Bolu'da sonradan oyuna dahil olan Engin, kadronun önemli parçası olacak. Mehmet Akgün, mevkisi orta sahaya geçecek. Cezalı Çağlar takıma dönecek. İlk hafta hakem kurbanı olduk. Buca Arena'nın kötü zemininde İbricic gibi teknik kapasiteli oyuncudan yararlanamadık. Bizi bu haftadan sonra seyredin."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Sarıca'ya kavuşuyor
Sonraki Haber Karşıyakalı okul müdürleri moral depoladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?