ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyakalı okul müdürleri moral depoladı

Karşıyakalı okul müdürleri moral depoladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı okul müdürleri moral depoladı

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okul ve kurum müdürlerini 2015-2016 Eğitim- öğretim yılına hazırlamak için düzenlediği 2 günlük eğitim çalıştayı kamp havasında geçti.

Eğitimde farkındalık yaratmayı hedefleyen Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Karşıyaka ilçe milli eğitim şube müdürleri, okul ve kurum müdürlerine Kuşadası’ndaki Richmondephesus otelde düzenlediği 2 günlük tatil havasındaki eğitim çalıştayında müdürler moral depoladı.

İki günlük çalıştayda akademik çalışmalarının yanında, sosyal kültürel etkinlikler, devam devamsızlık takipleri, kayıt nakil iş ve işlemleri, ders dışı eğitim faaliyetleri, destekleme ve yetiştirme kursları, tasarruf tedbirleri ve yapılacak projeler gibi konularda okul ve kurum müdürlerine seminerler verildi.


Eğitim çalıştayına Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve Eski İlköğretim Genel Müdürü, Danıştay üyesi İbrahim Erde kampın ilk gününde Kuşadası’na gelerek okul müdürlerini yalnız bırakmadı.
Motivasyon kampına dönüşen eğitim çalıştayının açılış konuşmasını yapan Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu Karşıyaka’da eğitimde farkındalık oluşturmak için bu çalıştayın düzenlendiğini, Karşıyaka’yı eğitimde birinciliğe ulaştırmanın temel hedefleri olduğunu belirterek, bunu birlikte başaracaklarını söyledi.
Çalıştayın ilk gününde müdürler ile buluşan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel toplantı salonunda tüm müdürlere eğitim- öğretimde başarının artırılması için yapılacak çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunurken, öğrencilerin kendilerine teslim edilen emanetler olduğunu, belirterek, eğitimin önemine değindi. Öğrencilerin başarısı, davranışsal gelişmeleri konusunda hassas davranılması gerektiğini söyleyen Kaymakam Yücel “2015-2016 eğiti- öğretim yılında sizlerden Karşıyaka’da, İzmir’de, Türkiye’de eğitim öğretimde ilk olacak yeni bir proje bekliyorum” dedi.
Kaymakam Yücel’in açıklamalarından sonra müdürler 3 guruba ayrılarak, ilçe şube müdürleri başkanlığında çalışmalar yaptılar.
Çalıştayın akşamında ise havuz başında toplanan okul müdürleri,Eski İlköğretim Genel Müdürü, Danıştay üyesi İbrahim Er ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu ile bol bol sohbet etme imkânı buldular.Sohbette Er ve İslamoğlu, okul müdürlerinin sorunlarını hem dinlediler, hem de çözüm yollarını anlattılar.
Kampın ikinci gününde ise tüm müdürlerin bulunduğu toplantı salonunda ilçe şube müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İslamoğlu çalıştayın gündem maddeleri üzerinde konuşmalar yaptı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İslamoğlu’nun kapanış konuşmasının ardında müdürlerden gelen sorular cevaplandırıldı, 2015-2016 eğiti- öğretim yılında Karşıyaka’da eğitimde farkındalık yaratılması için projeler oluşturulması kararı alındı.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ın performansı içi açıcı değil...
Sonraki Haber Mahalleli istedi, Karşıyaka Belediyesi yaptı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?