ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Sarıca'ya kavuşuyor

Pınar Karşıyaka Sarıca'ya kavuşuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Sarıca'ya kavuşuyor

Pınar Karşıyaka'da A Milli Takım'da yardımcı antrenörlük görevini yapan Ufuk Sarıca, yarın yeni oyuncularıyla İstanbul kampında buluşacak.

Oynadığı üçüncü hazırlık maçında Banvit'e 95-83 mağlup olan yeşil kırmızılı ekipte ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle 10 gündür takımdan ayrı kalan Josh Carter, çalışmalara hafta sonunda başlayacak. Banvit karşılaşmasındaki bir ribaunt mücadelesinde başından yaralanan Gabriel'in durumunun önemli olmadığı bildirildi.

Pınar Karşıyaka, dördüncü hazırlık maçını yarın saat 18.00'de, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Galatasaray'la karşılaşacak. Milli Takım'da omuz omuza görev yapan başantrenör Ergin Ataman ile yardımcısı Ufuk Sarıca, Türkiye'ye döner dönmez rakip olacak. Almanya ve Fransa'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'ndan elenen ay yıldızlı ekibimizin teknik ekibinin çalıştırdığı Galatasaray ile Pınar Karşıyaka, yarın özel maçta karşı karşıya gelecek. Temmuz ayından bu yana şampiyona için kader birliği yapan ikili, Türkiye'ye dönüşlerinde ayaklarının tozuyla kulüp takımlarıyla buluşup birbirleriyle karşılaşacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber En sık görülen okul hastalığından korunma yolları
Sonraki Haber Kaf Kaf'ın performansı içi açıcı değil...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?