ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf yine çift santrafor oynayacak

Kaf Kaf yine çift santrafor oynayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf yine çift santrafor oynayacak

Ptt 1'inci Lig'de Pazar günü, 10 yıldır deplasmanda mağlup edemediği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak olan Karşıyaka, sahaya yine çift santrforla çıkacak.

Göreve geldiği ilk maçta geçen hafta son sıradaki Orduspor karşısında Can-Kahe ikilisini bu sezon ilk kez yan yana oynatan teknik sorumlu Ayhan Akman, 6-0'lık galibiyetle tercihinin doğru olduğunu kanıtlarken, aynı taktiği Güneydoğu temsilcisi karşısında da uygulamayı planlıyor.

İstanbul'daki UEFA A Lisans kursunda bulunan Akman, bu hafta da sahaya çıkamayacak karşılaşmayı tribünden izleyecek. Yeşil kırmızılılarda sakat ya da cezalı futbolcu bulunmazken, yönetim Orduspor galibiyetinin 5'er bin TL'ye çıkarılan primlerini yarın ödeyerek takıma moral verecek. Karşıyaka yönetimi, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nden 2 hafta önce çıkan, Pınar Karşıyaka altyapısına yapılacak 500 bin TL'lik yardımın kısa süre içinde kulübe aktarılmasını bekliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı öğrenciler sağlıklı yaşama çağırdılar
Sonraki Haber Özsüner: Bütün Avrupa'ya performansımızı gösterdiğimizi düşünüyorum

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?