ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyakalı öğrenciler sağlıklı yaşama çağırdılar

Karşıyakalı öğrenciler sağlıklı yaşama çağırdılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı öğrenciler sağlıklı yaşama çağırdılar

Karşıyaka Ankara İlkokulu öğrencileri Yeşilay Haftası kapsamında Karşıyaka çarşıda “Yaşama Çağrı” etkinliği gerçekleştirdi.

Yeşilay Haftası kapsamında bir dizi etkinliğin düzenlendi. Sigara, alkol ve madde bağımlılığının zararlarını anlatarak Karşıyakalıları sağlıklı yaşama çağırdılar.

 Ankara İlkokulu’nda 4. Sınıf öğrencileri ellerindeki pankartlarla Karşıyakalıları sigara, alkol ve madde bağımlılığının zararlarına karşı dikkat çekmek için çarşıda bir yürüyüş gerçekleştirdiler ve broşürler dağıttılar.

Öğrenciler; sigara, alkol ve madde bağımlığının sağlığı tehdit ettiğini, büyükleri uyarmak istediklerini belirterek şöyle konuştular “ Herkesi sağlıklı yaşama çağırdık. Okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz ile bu etkinlikle sigara, alkol ve madde bağımlılığının tehlikesi konusunda Karşıyakalıların dikkatini çekmek istedik.”

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atila Sertel’in seçim şarkısı hazır
Sonraki Haber Kaf Kaf yine çift santrafor oynayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?