ANA SAYFA > SPOR > Özsüner: Bütün Avrupa'ya performansımızı gösterdiğimizi düşünüyorum

Özsüner: Bütün Avrupa'ya performansımızı gösterdiğimizi düşünüyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özsüner: Bütün Avrupa'ya performansımızı gösterdiğimizi düşünüyorum

Lietuvos Rytas maçının zor geçtiğini belirten Pınar Karşıyaka'da yardımcı antrenör Servet Özsüner, Avrupa’ya Karşıyaka’nın performansını gösterdiklerini düşündüğünü belirtti.

Lietuvos Rytas’ın tecrübeli bir takım olduğunu belirten Özsüner; “Maçın zorluğunu farkındaydık. Bir önceki gruptan hiç kaybetmeden çıkıp buraya gelerek rakiplerimize gözdağı verdiğimizi ve bütün Avrupa'ya performansımızı gösterdiğimizi düşünüyorum. Elimizden geleni yapıp sonuna kadar gitmek istiyoruz” dedi.

Tur atlama da adım adım ilerlediklerini belirten Özsüner, bütün maçları ayrı değerlendirmenin çok önemli olduğunu söyledi. Avantajlı konumda olduğumuzu belirten Servet Özsüner “Haftaya kendi sahamızda taraftarımızla inanılmaz bir atmosfer olacak” dedi.

Lietuvos Rytas’a karşı çok iyi mücadele ettiklerini belirten Özsüner sözlerine şu şekilde devam etti; “Özellikle ikinci yarıda çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Rytas takımının çok iyi oynamasına rağmen hiç vazgeçmedik, oyundan kopmadık ve avantajı elde ettik. Haftaya kendi sahamızda kazanmak ve çeyrek finale kalmak istiyoruz. Bunun bir zafer olmadığını fakat burada bu sonucu almanın avantaj olduğunu düşünüyorum. Tur atlamak için iki maç vardı ve sadece biri tamamlandı. Avantajı elde ettik, oyunu kendi sahamıza taşıdık ve 1 puanla yenmek bile bizim için yeterli.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf yine çift santrafor oynayacak
Sonraki Haber Yorgancılar: Reel kesimin kur zararı frenlenmeli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?