ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf penaltılardan 8 puan kaybetti

Kaf Kaf penaltılardan 8 puan kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf penaltılardan 8 puan kaybetti

Ptt 1'inci Lig'de büyük umutlarla başladığı sezonda düşme hattında kalan Karşıyaka, oynadığı 8 maçın 4'ünde penaltıdan 8 puan kaybetti.

Yeşil kırmızılılarda şimdiye kadar Çağlar 2, Ersin Veli ve Serkan 1'er kez penaltıya sebebiyet verdi. Karşıyaka'nın 2 farklı öne geçtiği Samsunspor maçında rakip, penaltı golüyle skoru 2-2'ye getirdi, 90 dakika bu sonuçla bitti. 1461 Trabzon randevusu 2-0'dan yine penaltıdan yenilen golle 2-2'ye geldi. Karadeniz temsilcisi ardından üçüncü golü de buldu.

Son iki haftada Alanyaspor karşısında 90+5'inci dakikaya 2-1 önde giren Karşıyaka, uzatmanın sonundaki penaltıya engel olamadı, maç 2-2 bitti. Kardemir Karabükspor deplasmanında ise Karşıyaka 1-1 eşitliği yakalamasına rağmen yine beyaz noktadan yediği golle 2-1 yenildi.Lider Vartaş Elazığspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Karşıyaka'da Teknik Direktör Kemal Özdeş, ilk 11'de Mehmet Eren ve Amisulashvili'nin yerine cezaları biten Zeki ile Duric'i deniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadınlar kalplerindeki denizi fotoğrafladı
Sonraki Haber Bilfen Okulları yeni başarılar için İzmir'de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?