ANA SAYFA > İZMİR > Kadınlar kalplerindeki denizi fotoğrafladı

Kadınlar kalplerindeki denizi fotoğrafladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kadınlar kalplerindeki denizi fotoğrafladı

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) ile İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 92. Yıldönümü kapsamında düzenlediği 'Cumhuriyet Kadınlarının Kalbindeki Deniz' adlı 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Türkiye'nin her yerinden 41 kadın fotoğrafçının deniz temalı 200'e yakın eser ile katıldığı yarışmada, ilk 3'e giren fotoğraflar ile sergilenmeye değer fotoğraflar belirlendi.

Yarışmanın seçici kurulunda Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Candan Çilingiroğlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, fotoğraf Sanatçıları Yusuf Tuvi ve Lütfü Dağtaş, Kedi Kültür Sanat Merkezi Yöneticisi Güniz Can, Arkas Holding Kurumsal İletişim Direktörü Berna Kumaş Sipahi, gazeteci Bahar Akıncı ve Karabağlar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nail Özlüsoylu yer aldı.

CUMHURİYET, KADIN VE DENİZ

İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Candan Çilingiroğlu, bu yıl ilkini düzenledikleri ulusal kadın fotoğrafçılar yarışmasını geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını söyledi. Çilingiroğlu, "Cumhuriyetin kadına verdiği değeri dikkate alarak düzenlediğimiz bu yarışmayı, deniz teması ile bütünleştirdik. Bu yarışmayı Derneğimiz ve İMEAK DTO İzmir Şubesi işbirliği ile gerçekleştirdik. Kadınlarımızın çok güzel fotoğraflar çekmek için büyük emek harcadığını görmek bizi mutlu etti. Gelecek yıl Türkiye'nin her yerinden daha fazla kadın fotoğrafçının yarışmaya katılımını arzuluyoruz” dedi.

Çilingiroğlu, yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye değer olarak belirlenen fotoğrafları, 27 Ekim’de Kedi Kültür Sanat Merkezi’nde düzenleyecekleri ödül töreni ve sergide açıklayacaklarını söyledi. 'Cumhuriyet Kadınlarının Kalbindeki Deniz' sergisi, 3 Kasım tarihine kadar gezilebilecek.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bergamalı Köylüler Kırkpınar'ı bağrına bastı
Sonraki Haber Kaf Kaf penaltılardan 8 puan kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?