ANA SAYFA > İZMİR > Bergamalı Köylüler Kırkpınar'ı bağrına bastı

Bergamalı Köylüler Kırkpınar'ı bağrına bastı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bergamalı Köylüler Kırkpınar'ı bağrına bastı

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Kırkpınar, Bergama'nın dağ köylerini ziyaret etti.

Köylülerin yol ve su sıkıntılarını dile getirmesi üzerine Kırkpınar büyükşehir yasasına vurgu yaparak "Büyükşehir yasası hükümetimiz tarafından köylere daha iyi hizmet edilsin, hizmet tek elden çıksın diye hazırladı. İzmir dışında tüm şehirlerde bu yasa çok iyi işliyor. Ama İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sorumsuz tavrı ve hizmette ayrımcılığı sebebiyle maalesef İzmir'de ters etki yaptı" dedi.

Türkiye'nin en pahalı suyunu İzmirlilerin kullandığını söyleyen Kırkpınar, "Tarlada sulama yapan hemşehrimizle normal evde su kullanan hemşehrimizin su fiyatı aynı. Bunu İzmirliler hak etmiyor. Ama önümüzdeki dönem bununla ilgili hazırlıklarımız olacak. Hükümeti kurduğumuzda üzerine vazife olan hizmetleri yerine getirmeyen belediyelerin o kısımlarla alakalı ödemelerini kesip bunu kaymakamlıkları eliyle yerine getireceğiz" dedi.

Yatırımlar Sürecek

Tarım teşviklerinde çok ciddi mesafe kaydedildiğini anlatan Kırkpınar "Önceden köylümüz ayağı çamurlu diye hastanelere, kaymakamlıklara alınmazdı. Halkımızın bağrından kopan Aşık Veysel'in köylü diye Ankara'ya sokulmadığı dönemleri yaşattılar milletimize. Bizim dönemimizde köylü hak ettiği yeri ulaştı. Bakın Atatürk 'Köylü milletin efendisi' demiş ama CHP zihniyeti her zaman köylümüzü dışladı. 'Dağdaki çobanla bir miyiz' diyerek sizleri aşağıladılar. AK Parti köyleri ziyaret edene kadar ne CHP milletvekili adayı ne de CHP milletvekili köylere gitmezdi. Bizim dönemimizde köylümüz istediği hizmeti her yerden alabiliyor. Tarım ilçe müdürlüklerimiz her noktada sizlerin yanında.

Bir çok köye sulama kanalları ve göletler yapıldı. hayvancılığa verilen destek son 13 yılda 26 kat arttı.2002 yılında çiftçiye verilen destek 1.8 Milyar TL'ydi. Biz bunu yaklaşık 5.5 kat artışla 10 milyar TL'ye çıkardık. inşallah tarım ve hayvancılık alanında ki yatırımlarımız sürekli devam edecek. Yeni dönemde yem ve gübreden alınan KDV de kalkacak" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Işık: Işık hızında hizmet için MHP’yi seçin
Sonraki Haber Kadınlar kalplerindeki denizi fotoğrafladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?