ANA SAYFA > İZMİR > Işık: Işık hızında hizmet için MHP’yi seçin

Işık: Işık hızında hizmet için MHP’yi seçin

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Işık: Işık hızında hizmet için MHP’yi seçin

Seçim çalışmalarını Foça, Aliağa, Tire ve Çiğli ilçelerinden sonra Kemalpaşa’da sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Adayı Taşkın Işık, motosiklete binerek, “Işık hızında hizmet için MHP’yi seçin” dedi.

1 Kasım’da yapılacak genel seçim çalışmalarını yoğunlaştıran MHP’de vatandaşın ilgisi adayları mutlu ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Taşkın Işık, Kemalpaşa’nın Çambel ve Akalan köylerinde yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılaştı.

IŞIK HIZINDA HİZMET İÇİN …!

Milliyetçi Hareket Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gözütok ve partilerinde eşlik ettiği programda ilk ziyaret Çambel köyüne yapıldı. Köy meydanında kahveleri dolaşan Işık, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla sohbet etti. Partisinin seçim beyannamesinde atıfta bulunan Işık, köyleri mahalleye çevirerek herkesi vergi üstüne vergiye boğma uğraşını, köylülerin talan edilen mallarını ve yüksek gelen su faturalarını  bitireceklerini söyledi. Çiftçilere sahip çıkacaklarını dile getiren Işık, KOBİ’lerin, esnaf ve sanatkârın, çiftçilerimizin ve diğer vatandaşlarımızın borç ve yüksek faiz sarmalının neden olduğu yoksulluk tuzağından kurtarmak amacıyla finansal borçların yeniden yapılandırılması için “Borç Sarmalından Çıkış Projesi” uygulamaya konulacaktır” dedi. Bir vatandaşın ricası üzerine motosiklete binen Işık, hizmet için MHP’yi seçin” dedi.

Çambel köyünden mutlu ayrılan Işık, Akalan köyünde ise vatandaşların coşkulusu ile karşılandı. CHP’nin HDP ile aynı çizgide siyaset yapmasını eleştiren Akalan köylüleri sorunlarını Işık’a anlattı. Vatandaşların talebi üzerine yaklaşık 50 kişiye 3 hilalli rozeti takan Işık, gece geç saatlere kadar vatandaşlarla sohbet etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ziraat Türkiye Kupası'nda Karşıyaka'nın rakibi Tekirdağspor
Sonraki Haber Bergamalı Köylüler Kırkpınar'ı bağrına bastı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?